«Μου φέρθηκε λίγο άγρια! Άκουσα για τρίτο πρόσωπο» - Ανακοίνωσε το χωρισμό της στο Mega Καλημέρα

«Η δουλειά μου μόνο πάει καλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου φέρθηκε λίγο άγρια! Άκουσα για τρίτο πρόσωπο» - Ανακοίνωσε το χωρισμό της στο Mega Καλημέρα

Μετά τον χωρισμό που αποκαλύφθηκε στο Happy Day, ακόμη ένας ανακοινώθηκε σήμερα Πέμπτη 7/12 στην κάμερα του Mega Καλημέρα, από το ίδιο το μοντέλο, που θέλει οπωσδήποτε να φύγει το 2023, καθώς της συνέβησαν πολλά δυσάρεστα πράγματα στη ζωή της...

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία εξομολογήθηκε πως χώρισε από τον σύντροφό της, καθώς συνειδητοποίησες πως μετά από 3 χρόνια σχέσης, δεν τον ήξερε καθόλου. Μάλιστα, τελευταία άκουσε πως υπήρξε και τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους.

Η αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για το χωρισμό της

«Θέλω οπωσδήποτε να φύγει το 2023. Είχα έναν χωρισμό, βρέθηκα με τοξικούς ανθρώπους. Γενικά τα τελευταία δυο χρόνια ζορίζομαι αρκετά, ψυχολογικά και συναισθηματικά. Η δουλειά μου μόνο πάει καλά. Μου στοίχισε. Πίστευα πάρα πολύ σε αυτόν τον άνθρωπο, θεωρούσα ότι θα κάνω οικογένεια μαζί του.

Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Μου φέρθηκε λίγο άγρια. Προς το τέλος μου έβγαλε τον χειρότερό μου εαυτό. Έχω ακούσει τελευταία ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Δε ξέρω τι να πιστέψω πια. Είχα έναν άνθρωπο τρία χρόνια τον οποίο μάλλον δεν τον ήξερα καθόλου», αποκάλυψε αρχικά η Μέγκι Ντρίο για το χωρισμό της.

«Έχω κλειδώσει τους συντρόφους που είχα στο σπίτι, σχεδόν όλους. Κι αυτό το έκανα γιατί πάντα οι άντρες στο πρόβλημα φεύγουν, εγώ ήθελα πάντα να συζητάω. Ένα πρόβλημα πάντα συζητιέται, αλλά οι άντρες πλέον πάντα ξέρεις... ανωριμότητες, τι να κάνεις», αποκάλυψε στη συνέχεια.