«Εκτίθεται ανεπανόρθωτα!» - Η ενόχληση της Σμαράγδας Καρύδη με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη

«Είμαι το αντίθετο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/12 με την ηθοποιό να μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, την εφηβεία της, φτάνοντας στο σήμερα και στη ζωή της.

Ανάμεσα στα όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός πολύ ενδιαφέροντα ήταν και όσα είπε για τον επί χρόνια σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη με τον οποίο διατηρεί μια πολύ όμορφη και ειλικρινή σχέση.

Αναφορικά λοιπόν με την πρόσφατη αποκάλυψη του ηθοποιού σχετικά με την φαρμακευτική αγωγή, που παίρνει για την αγχώδη διαταραχή (δείτε εδώ), η Σμαράγδα Καρύδη τόνισε, πως ο σύντροφός της δεν έχει ταμπού, αντίθετα παρά είναι ανοιχτός στις τοποθετήσεις του.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον χαρακτήρα του Θοδωρή Αθερίδη

«Είναι και ορμονικά κάποια θέματα, ότι δηλαδή κάποιοι άνθρωποι παίρνουν χάπια είναι γιατί σου ρυθμίζει κάτι, που είναι ορμονικό ή χημικό μέσα σου.

Ο Θοδωρής είναι πάρα πολύ ανοιχτός δε φοβάται τίποτα. Υποτίθεται είναι πάρα πολύ φοβιτσιάρης, φοβάται τις αρρώστιες, φοβάται μην πεθάνει, μην του τύχει κάτι, αλλά εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που δεν φοβάται τίποτα. Δεν φοβάται καθόλου να εκθέσει τον εαυτό του. Είναι απολύτως, εντυπωσιακά ανοιχτός. Εμένα μου έχει κάνει καλό αυτό γιατί είμαι το αντίθετο από τη φύση μου.

Από τον Θοδωρή έχω δει μεγάλο καλό, δε μπορώ όμως να μη πω, ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα πολλές φορές, λέει τα πάντα, ό,τι του έρθει, ακόμη και ένα έργο που σκέφτεται να γράψει», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Τα ''μυστικά'' της ζωής της Καρύδη

Το περιοδικό YOU περιλαμβάνει στις σελίδες του ένα απίστευτο αφιέρωμα για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, για τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην αγαπημένη Σμαράγδα Καρύδη.

  • Όταν ήταν μικρή και πήγαινε σε ντισκοτέκ έπινε και μέθαγε. Μάλιστα μια φορά στο Ξυλόκαστρο είχε γεμίσει με βότκα το ποτήρι της και έπινε συνέχεια. Μέσα σε δευτερόλεπτα έπεσε από την καρέκλα και σωριάστηκε στο πάτωμα. Φοβήθηκε ότι θα πεθάνει...
  • Είχε 3 χρόνια σχέση με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τον οποίο ήταν μαζί στην σχολή του Εθνικού και πλέον είναι “αδελφός της”.
  • Δεν έκανε παιδί όχι γιατί δεν αγαπάει τα παιδιά, αλλά επειδή δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της στην καθημερινότητα μιας οικογένειας.
  • Έχει ακούσει στο σούπερ μάρκετ γυναίκα να λέει πίσω από την πλάτη της πόσο άσχημη είναι!
  • Στην αρχή στο “Παρά Πέντε” δεν την ήθελαν τα παιδιά, μόνο ο Αντώνης Αγγελόπουλος που ήταν ο σκηνοθέτης. Ο Μιχάλης Μαρίνος, μάλιστα, έβαζε λόγια γιατί νόμιζε ότι θα ήμουν πολύ σνομπ στα γυρίσματα και ότι θα διαβάζω βιβλία.
  • Με τον Θοδωρή Αθερίδη γνωρίστηκαν την πολύ καλτ σειρά "Λευκός οίκος", όπου συμμετείχαν.
  • Στηρίζει και συντηρεί οικονομικά την οικογένειά της.
  • Η Βίκυ Βολιώτη είναι “αδελφή της” από την Δραματική.
  • Λατρεύει να παίζει επιτραπέζια με τους φίλους της, κυρίως τα καλοκαίρια στην Αίγινα.
  • Μικρή ήθελε να γίνει ντετέκτιβ, να εξιχνιάζει μυστήρια. Στην εφηβεία της, μάλιστα, παρακολουθούσε τη γειτονιά, μήπως βρει κάποιον ύποπτο, ενώ της άρεσε να μπαίνει σε εγκαταλειμμένα κτίρια, εάν ήταν στοιχειωμένα!