«Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα...» - "Κόλαφος" η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον παρουσιαστή

«Ποιος μου λέει εμένα, ότι δε φταίει ο παρουσιαστής...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα...» -

Τον τελευταίο καιρό, γίνεται μία συζήτηση στο τηλεοπτικό τοπίο για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για το τι πάει λάθος στις εκπομπές, που δεν αποδίδουν την αναμενόμενη επιτυχία. Παράλληλα, ο ηθοποιός, Γιάννης Αϊβάζης, έχει βγει και έχει μιλήσει αρκετές φορές για την απόφαση της συζύγου του, Μαρίας Κορινθίου, να αποχωρήσει από το πάνελ της εκπομπής "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, αφήνοντας αιχμές για τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα ο ηθοποιός για το γεγονός).

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, το δικό της σχόλιο έκανε η επιτυχημένη δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη, με ιδιαίτερα αιχμηρό τόνο.

Ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη κατά του Γιώργου Λιάγκα

«Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα, διότι βαρέθηκα πια να είμαι σε μία τηλεόραση, όπου ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας. Ώπα ρε παιδιά ποιοι είμαστε εμείς, τι είμαστε; Δεν είμαστε επαγγελματίες; Δεν είμαστε δημοσιογράφοι; Δεν είμαστε εργαζόμενοι; Δεν φτύνουμε αίμα; Είναι δυνατόν να εμφανίζεται ο Γιώργος, ως ο άνθρωπος, που θα επιλέγει ποιους θα έχει και ποιους δεν θα έχει; Πού είναι τα κανάλια; Εγώ από το κανάλι έχω προσληφθεί, όχι από τον Γιώργο, την Μαρία, την Ελένη, την Φωτεινή. Πρώτον αυτό είχα να πω.

Ο Γιώργος εδώ εμφανίστηκε ω άνθρωπος που λύνει και δένει σε μία εκπομπή και δεν υπάρχει σταθμός. Δεύτερον, λοιπόν έχω να πω. Επίσης, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής, αν δεν πάει καλά μία εκπομπή; Ανέγγικτοι μένουν πάντα οι παρουσιαστές. Ποτέ δε λένε, πως ο παρουσιαστής φταίει για την αποτυχία και για τα νούμερα. Δεν έχω δει ποτέ σε μία εκπομπή να μένει ομάδα και να φεύγει ο παρουσιαστής. Σε ποια εκπομπή έγινε αυτό; Μια ζωή οι άνθρωποι δίπλα αλλάζουν και χρεώνονται όλες τις αποτυχίες; Εκπομπές που δεν έχουν πάει καλά, έχει ξηλωθεί όλο το σύστημα και ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια είναι ανέγγιχτοι παιδιά. Και το πρόβλημα παραμένει, τα παραδείγματα είναι άπειρα», είπε η επιτυχημένη παρουσιάστρια με πολύ αιχμηρό τόπο.