«Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος! Δεν θα πήγαινα καλεσμένος» - Η δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

«Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος! Δεν θα πήγαινα καλεσμένος» - Η δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου και για το θέμα της αποχώρησης της από το Πρωινό του ΑΝΤ1 που είχε συζητηθεί έντονα την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από την εκπομπή εκτοξεύοντας "πυρά" στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, λέγοντας καθαρά και ξεκάθαρα πως την "έδιωξαν" συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία είχε πρόβλημα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη

«Θα έκαναν καθημερινό σίριαλ με την Μαρία. Λέμε την γνώμη μας ο ένας στον άλλο αλλά δεν επιβάλουμε αυτό το οποίο πιστεύουμε. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που είμαι αντίθετος. Στο Asia Express η Μαρία με παρακίνησε να πάω», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Σχετικά με το Πρωινό, έπειτα από ερώτηση αν πήγαινε καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα, απάντησε: «Για το Πρωινό και βέβαια μιλήσαμε. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε, βρήκαμε μετά, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή, δεν νομίζω. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια».

Υπήρξε δημοσίευμα που τον ενόχλησε; «Κινήθηκα νομικά για ψεύτικα δημοσιεύματα που αφορούσαν το παιδί μου. Σχετικά με τίτλο "Κορινθίου - Αιβάζης σπρώχνουν το παιδί τους για 20.000 ευρώ... στο εμπόριο, όταν γεννήθηκε η Ισμήνη. Ήταν ότι πιο τραγικό έχω διαβάσει», αποκάλυψε.

Η αποκάλυψη της Μελέτη για το Πρωινό και την Κορινθίου

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης και την ώρα που σχολίαζαν στο πλατό τα όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης για το Πρωινό του ΑΝΤ1, η Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε:

«Έχω την αίσθηση ότι τον Γιώργο τον παίρνουν τα σκάγια επειδή είναι φίλοι και περίμεναν μια διαφορετική διαχείριση από τον ίδιο σε σχέση με το θέμα. Επειδή έκαναν διακοπές με τα παιδιά, δεν θα πω πολλά πράγματα αλλά επειδή έχουν μοιραστεί κάποιες πληροφορίες, από αυτά που γνωρίζω δεν είναι σε πρώτο πλάνο ο Γιώργος Λιάγκας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Κορινθίου: «Έγιναν συζητήσεις με δικηγόρους! Καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου, που έχω χτίσει και έχω ματώσει» - "Έσπασε" τη σιωπή της για τον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό

Γιάννης Αϊβάζης: «Μόνο με εσένα...» - Στιγμές ευτυχίας με τη Μαρία Κορινθίου

«Για ελάφι με κόβεις; Τι ζωάκι μπορεί να είμαι;» - H απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στην δήλωση του Γιώργου Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Σταματήστε την παραπληροφόρηση! Ποτέ δεν είπαμε ότι είστε...»

«Έβαλε τους γλείφτες να βγαίνουν χθες και...» - Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Νίκου Κοκλώνη

«Είχε ένα συμβόλαιο με το εμπορικό του ΑΝΤ1, που δεν...» - Ο Γιάννης Αϊβάζης "σπάει" τη σιωπή του για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από "Το Πρωινό"

Στα κιτρινόμαυρα η οικογένεια Αϊβάζη - Κορινθίου: Γελούσαν στις κερκίδες του γηπέδου της ΑΕΚ με την κόρη τους, Ισμήνη