«Το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένα με...» - Η Μαρία Κορινθίου άνοιξε τα χαρτιά της για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Μου ήρθε στα αυτιά, ότι το ένα από τα τρία άτομα, πιάνει ανθρώπους και τους λέει ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένα με...» - Η Μαρία Κορινθίου άνοιξε τα χαρτιά της για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε σήμερα Κυριακή 1/10 η Μαρία Κορινιθίου. Η ηθοποιός είχε μια όμορφη συζήτηση με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της στο MEGA, μέσα στην οποία μίλησε και για την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1.

Όταν πήρε την απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία της με το Πρωινό, ξεκίνησαν να λέγονται πολλά σχετικά με τη σχέση που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τα υπόλοιπα πρόσωπα μπροστά από την κάμερα (δείτε τι είχε πει ο παρουσιαστής). Μάλιστα, κάθε φορά που την ρωτούσαν σχετικά οι δημοσιογράφοι, δεν δίσταζε να πετάει τα "καρφιά" της.

Το γεγονός μάλιστα πως αποχώρησε σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως ακριβώς έκανε και η Δούκισσα Νομικού, έφερε πολλά σχόλια περί συμπεριφορών στην εκπομπή.

Σήμερα ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να απαντήσει ανοιχτά για το λόγο που την έκανε να φύγει από το Πρωινό πριν καν κάνει φινάλε, και να λήξη η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων έκανε υπομονή 9 μήνες πριν φτάσει στα όρια της και να πει "Καλό καλοκαίρι", αφού ένιωσε πως καταπατήθηκε η αξιοπρέπεια της.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Πριν από 20 χρόνια, μετά την Αμερική, η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ΑΝΤ1. Αισθανόμουν παιδί του ΑΝΤ1 γιατί εκεί ήταν η πρώτη μου δουλειά. 20 χρόνια πίσω αν το πας, έχω μεγαλώσει με ανθρώπους μέσα από εκεί, που είναι μεγαλοστελέχη, που τα αγαπώ και τα εκτιμώ. Με τους ανθρώπους αυτούς έχω κατά διαστήματα συνεργαστεί, τους εκτιμά και ξεκάθαρα, 100% το πρόβλημά μου δεν ήταν με τον ΑΝΤ1.

Το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένα μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον με 3 άτομα. Απλά επειδή έφτασαν στα αυτιά μου πριν κάτι μέρες κάποια πράγματα, θα το πω δημόσια, ότι το έχω αφήσει στην άκρη, δεν έχω ασχοληθεί. Να πάει στην ευχή της Παναγίας. Μου ήρθε στα αυτιά, ότι το ένα από τα τρία άτομα, πιάνει ανθρώπους και τους λέει ότι είναι ντροπή να μου μιλάνε και να μην έχουν καμία επαφή. Το καλό είναι ότι ο κόσμος καταλαβαίνει 5 πράγματα», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαρία Κορινθίου.