«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου μπαμπάκα...» - Οι τρυφερές ευχές της Δούκισσας Νομικού για τον πατέρα της, Νίκο

Να τον χαίρεται!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου μπαμπάκα...» - Οι τρυφερές ευχές της Δούκισσας Νομικού για τον πατέρα της, Νίκο

Χθες, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ήταν μία πολύ μεγάλη γιορτή, του Αγίου Νικολάου. Το όνομα Νίκος δεν είναι σπάνιο και όπως φαίνεται πολύ αγαπημένοι μας celebrities, είχαν κάποιο δικό τους να γιορτάζει. Πολλοί από αυτούς δε δίστασαν να τους ευχηθούν και δημοσίως (δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για τον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη). Κάτι αντίστοιχο αποφάσισε να κάνει και το δημοφιλές μοντέλο, Δούκισσα Νομικού.

Η αγαπημένη star επέλεξε να ευχηθεί με μία φωτογραφία σε μορφή story, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram "Χρόνια Πολλά", στον πολυαγαπημένο της πατέρα, Νίκο.

Οι τρυφερές ευχές της Δούκισσας Νομικού στον πατέρα της, για την ονομαστική του εορτή

«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου μπαμπάκα!!! Στην πιο καλή ψυχή και πιο τρυφερή φωνή του κόσμου Happy Name Day», έγραψε στην εικόνα που ανάρτησε για τη γιορτή του πατέρα της το όμορφο μοντέλο.

δούκισσα νομικού πατέρας

Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για την οικογένειά της

Στην κάμερα του ALPHA Κύπρου και τον Κώστα Καρνάκη μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 20/01 η Δούκισσα Νομικού, η οποία απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο για την όμορφη παρουσιάστρια.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον γάμο που ετοιμάζει ο αδερφός της, Νικήτας με την Άννα Πρέλεβιτς (δείτε εδώ πότε θα παντρευτούν).

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ένα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου», είχε εξομολογηθεί η Άννα Πρέλεβιτς για τον αγαπημένο της.