«Δεν ήταν κάποια απόφαση, που πήρα εγώ!» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Εύης Φραγκάκη για το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Κοτταρίδη

«Δεν κάνω ποτέ βήματα γάμου ή παιδιού για να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εύη Φραγκάκη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast at star, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 7/12 με τη δημοσιογράφο να μιλάει μεταξύ άλλων για την καριέρα της στο χώρο, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Είναι γνωστό, πως η Εύη Φραγκάκη έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Δημήτρη Κοτταρίδη με τη δημοσιογράφο να μιλάει σχετικά με την απόφαση εκείνης και του πρώην συζύγου της για την συνεπιμέλεια του γιου τους (δείτε εδώ).

Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη, καθώς έκανε γνωστό, πως ο χωρισμός της δεν ήταν κάτι, που η ίδια είχε σκεφτεί κάνοντας τον γάμο της με το τέλος να έρχεται στη συνέχεια ως επιθυμία του Κοτταρίδη.

Οι αποκαλύψεις της Εύης Φραγκάκη για το διαζύγιό της

«Δεν τα παρατάω ποτέ. Η περίοδος του διαζυγίου μου δεν ήταν η πιο ευχάριστη της ζωής μου ήταν από τις πιο crash test και εκεί συνειδητοποίησα, ότι ενηλικιώθηκα. Εκεί ήταν ο δρόμος διπλός. Ανεβαίνω στο άρμα και πάω ή πέφτω σε μαύρη θλίψη. Δε μου ταίριαζε η δεύτερη version. Δεν ήταν κάποια απόφαση, που ξύπνησα εγώ και πήρα. Καθόλου! Δε θα ήμουν ποτέ τέτοιος άνθρωπος. Δεν κάνω ποτέ βήματα γάμου ή παιδιού ή γάμου για να τα διαλύσω μετά. Ήταν μια απόφαση που πήρε ο Δημήτρης ουσιαστικά», είπε η Εύη Φραγκάκη.

Αυτός είναι ο γιος της

Ο Σταύρος έχει μεγαλώσει πολύ, καθώς σήμερα είναι 14 ετών και από μια φωτογραφία, που δημοσίευσε η μητέρα του στο instagram από τις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη, βλέπουμε πως είναι ένας κούκλος με πράσινα μάτια και μάλιστα μοιάζει αρκετά στη μητέρα του, η οποία τον καμαρώνει σαν κλασσική Ελληνίδα μαμά.

«Καλοκαίρι είναι: να κάνουμε μαζί βουτιές, να γελάμε παρέα πάνω από junk food (πότε - πότε ), να είμαι υπερήφανη για το νέο σου πτυχίο, να σε βλέπω να παίζεις σαν μικρό παιδί. να σε χαζεύω όταν με κρατάς αγκαλιά σαν μεγάλος άντρας!

Ως μανού σου, είμαι απλά η αρχή σου, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να τη ζήσεις όπως αξίζει σε σένα και όπως τη θελήσεις εσύ!», είχε γράψει η παρουσιάστρια.

Εύη Φραγκάκη - Γιος

Instagram