«Έχω πάει σε χαρτορίχτρα αλλά έφυγα γιατί μου έλεγαν σαχλαμάρες...» - Η επική αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

«Φυλακή δεν είχε βρει κανείς»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω πάει σε χαρτορίχτρα αλλά έφυγα γιατί μου έλεγαν σαχλαμάρες...» -  Η επική αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 7/12. Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά "Στα Σύρματα" ενώ αποκάλυψε ότι έχει πάει σε χαρτορίχτρα για να του πει τη μοίρα του.

Η επική αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

«Έπαιξα "Στα Σύρματα" έκανα τη μάγισσα και τη χαρτορίχτρα, αφού λέω κι εγώ "δεν υπάρχεις Λάκη, σταμάτα"» ανέφερε αρχικά γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Δείτε επίσης: «Εκεί βρήκα περισσότερα πράγματα να κάνω από ένα κάλεσμα που πας για να φας τζάμπα...» - Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα του Λάκη Γαβαλά

«Έχω πάει σε χαρτορίχτρα, αλλά έφυγα στη μέση γιατί βαρέθηκα, γιατί μου έλεγαν κάτι σαχλαμάρες. Μου έλεγαν ότι μια ζωή θα έχω επιτυχίες και τέτοια. Φυλακή δεν είχε βρει κανείς» δήλωσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη

Με αφορμή τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά, η Ελεονώρα Μελέτη, προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι μια γυναίκα που έλεγε τα χαρτιά, στο Παρίσι, είχε προβλέψει ότι θα ακολουθήσει ένα επάγγελμα που θα έχει πολύ κόσμο.

«Εσείς σε "χαρτού" έχετε πάει ποτέ. Μια φορά που είχαμε παει μια σχολική εκδρομή στο Παρίσι.Τότε προετοιμαζόμουν για να δώσω για κτηνίατρος. Με πλησιάζει μια γυναίκα και μου είπε ότι θα κάνω κάτι που θα έχει πολύ κόσμο; » ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Στο δυναμικό κοινό ή στο σύνολο;» είπε με χιούμορ η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Καλά δεν ντρέπεσαι ρε; Μου χρεώνεις μία ολόκληρη καριέρα για μία χρονιά για τα νούμερα; (δείτε εδώ τη χθεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση). Μου λέει ο Μπέζας: Κόσμο δεν έχεις, δεν σε βλέπει κανείς» απάντησε γελώνατας η παρουσιάστρια

«Δεν έχουμε σπρωξίδι και τσαλαπάτημα, έχουμε μία απλωσιά. Ο κόσμος έρχεται με απλωσιά και κρατά το πρωτόκολλο του covid στην εκπομπή μας» σχολίασε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Ξεχνάτε το ένδοξο παρελθόν μου;» είπε στο τέλος η Ελεονώρα Μελέτη,

Δείτε εδώ το βίντεο: