Εντυπωσιακή με δίπατα sneakers και ζεβρέ παντελόνι - Η αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου με το που είδε το φωτογραφικό φακό

Αποκλειστικό υλικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Παπαρίζου αγαπάει τις βόλτες στα μαγαζιά είτε αυτές είναι στη Γλυφάδα (δείτε την εδώ με σακούλες στα χέρια της), είτε είναι στο κέντρο της Αθήνας, που απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια περπατούσε σε πεζοδρόμιο του κέντρου με την ίδια να έχει πολύ καλή διάθεση. Πιο αναλυτικά, όσο η Έλενα Παπαρίζου περπατούσε χαλαρή και ήρεμη με το που είδε το φακό αντέδρασε με χαμόγελο, σηκώνοντας το χέρι της με χαρά να χαιρετήσει.

Η βόλτα της Έλενας Παπαρίζου στο κέντρο της Αθήνας

Όσο για το look της τα σχόλια είναι περιττά, καθώς η pop τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει λευκά sneakers, μαύρο απλό t-shirt απογειώνοντας την εμφάνισή της με ένα καμπάνα animal print παντελόνι.

Παπαρίζου Παπαρίζου - κέντρο
Παπαρίζου Παπαρίζου - Αθήνα

Το diet plan της

Πρωινό για ενέργεια

Χειροποίητες κρέπες με βρόμη και λίγο γάλα ελαφρύ συνδυάζονται άριστα με εποχικά (παγωμένα) φρούτα και μέλι, αποτελώντας ένα χορταστικό πιάτο και φουλ δροσιστικό για τις καυτές καλοκαιρινές μέρες.

Δροσερό γεύμα

Τι καλύτερο από τη μακαρονοσαλάτα κατακαλόκαιρο; Κρύες πένες ή βίδες με ντοματίνια και φύλλα βασιλικού είναι ό,τι πιο ταιριαστό στα καλοκαιρινά μεσημέρια. Λίγη μοτσαρέλα για έξτρα νοστιμιά επιτρέπεται!

Ελαφρύ βραδινό

Αραβικές πίτες ψημένες στην τοστιέρα και γεμισμένες με μελιτζάνες και κολοκυθάκια (ή όποιο λαχανικό προτιμάτε) ψητά στον φούρνο χωρίς λάδι, αλλά με μπόλικα μπαχαρικά και φρέσκια ρίγανη.

Πιο αδύνατη από ποτέ!

Πειθαρχημένη στην απόφασή της, φροντίζει να τρώει κάθε τρεις ώρες ώστε να μην αυξάνεται ο γλυκαιμικός της δείκτης. Από το διαιτολόγιο της τραγουδίστριας διαγράφθηκαν μονομιάς τα τηγανητά, τα γλυκά και τα προϊόντα με ζάχαρη, το λευκό ψωμί, που αντικαταστάθηκε με μαύρο, και τα αναψυκτικά με ζάχαρη, προτιμώντας φυσικούς χυμούς. Παράλληλα, καταναλώνει σε καθημερινή βάση πράσινο τσάι και 1-1,5 λίτρο νερό τη μέρα, ενώ όταν νιώθει... λιγούρα τρώει ελαφριά και στεγνά γεύματα.