«Αυτά, που συμβαίνουν στα γραφεία δε χρειάζεται να βγαίνουν προς τα έξω! Όταν κλείνουν οι κάμερες...» - Η αποκάλυψη του Πανόπουλου για τη συνεργασία του με τη Γερμανού

«Χρειάζεται δύο για να χορέψεις και την πρώτη χρονιά δεν υπήρχε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Night Out με τη γνωστή παρουσιάστρια να εξομολογείται μεταξύ άλλων, πως έχει υπάρξει αρκετά σκληρή στις συνεργασίες της.

Πιο ειδικά, η ίδια ξεχωρίζει τη συμπεριφορά της απέναντι στον Δημήτρη Πανόπουλο με τον οποίο έχουν συνεργαστεί εδώ και τρία χρόνια στο Καλύτερα δε γίνεται (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε η Γερμανού για τη συμπεριφορά της).

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Πανόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, που προβλήθηκαν την Πέμπτη 7/12 με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις του με την παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου για τη Ναταλία Γερμανού

«Το περιεχόμενο της συνέντευξης το ήξερα από πριν δεν έπεσα από τα σύννεφα. Πρώτα από όλα πιστεύω, ότι αυτά, που συμβαίνουν στα γραφεία δε χρειάζεται να βγαίνει προς τα έξω και είναι πάγια τακτική μου αυτή να μη συζητάω δημόσια αυτά, που συμβαίνουν. Τώρα αν ήταν δύσκολη η πρώτη χρονιά, ναι ήταν!

Και η Ναταλία ίσως να περίμενε άλλα πράγματα από αυτά, που ήρθανε. Εγώ αυτό, που θέλω να πω και για αυτό, που επέμεινα να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία είναι, ότι εγώ τα διαπιστευτήρια μου τα είχα δώσει. Εγώ ήρθα από ένα κανάλι, στο οποίο έκανα τα πάντα. Οπότε δε μπορώ να σταθώ στη δυσκολία ή στις απαιτήσεις, που υπήρχαν, όσο στο γεγονός, ότι αυτό το πράγμα λειτούργησε.

Ήθελα να δώσω αυτό, που μπορούσα, γατί δεν το είχα δώσει στην αρχή. Μπορεί να έφταιγα εγώ, μπορεί να έφταιγε και το περιβάλλον, στο οποίο βρέθηκα και δε με άφηνε να δώσω αυτό, που μπορούσα, γιατί δε θέλω να ρίξω την ευθύνη σε άλλους 100%.

Χρειάζεται δύο για να χορέψεις και την πρώτη χρονιά δεν υπήρχε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος στο χορό. Δεν δικαιολογώ τίποτα σου λέω, ότι τα πράγματα ήταν έτσι. Τώρα αν έπρεπε να είναι έτσι ή αν έπρεπε να είναι διαφορετικά, δε μπορούμε να πάμε το χρόνο πίσω, το θέμα είναι ότι μπορέσαμε και βρήκαμε έναν τρόπο συνεργασίας και φέτος είμαστε στην τρίτη χρονιά.

Αν είχαν ξεπεραστεί τα όρια θα το είχαμε μάθει. Νομίζω, ότι πλέον έχουμε καταφέρει όλοι να βγάζουμε αυτό, που χρειάζεται. Η Ναταλία για εμένα, όχι επειδή είμαι εκεί ίσως η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια, μπορεί να χειριστεί τα πάντα με τεράστια χειρουργική ακρίβεια, κατά τα άλλα όμως όταν κλείνουν οι κάμερες, που αυτό δε σας αφορά είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Ούτε το κρύβω και σε εκείνη το έχω πει, ότι Ναταλία είσαι δύσκολη», είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Όσα έλεγε ο Πανόπουλος το 2021 για τη Γερμανού

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα και το κλίμα δεν περιγράφονται. Έχουμε έναν εξαιρετικό αρχισυντάκτη, τον Βασίλη Δρυμούση. Η εκπομπή τα έχει όλα. Νιώθω σαν να είμαι με την παρέα μου και κάθε Σάββατο και Κυριακή το μοιραζόμαστε αυτό με τον κόσμο.

Βέβαια, δικαιωμένος για την επιλογή μου θα νιώσω όταν μου πουν οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν ότι κι εκείνοι νιώθουν το ίδιο.

Ούτε εγώ δε θα με υποδεχόμουν τόσο θερμά. Με βοηθά καθημερινά και μου δίνει συμβουλές. Από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σύνθετα θέματα. Αυτό είναι πολύτιμο, γιατί ο χώρος τη ψυχαγωγίας είναι πρωτόγνωρος για μένα. Ήδη, μπορώ να σου πω ότι είμαι ευγνώμων που συνεργάζομαι μαζί της.

Σε ερώτηση για το εάν φοβήθηκε τη σύγκριση με τον Κώστα Τσουρό, ο Δημήτρης Πανόπουλος απάντησε ότι: «Δε νομίζω να υπάρχει κανένας λόγος να συγκρίνει κάποιος εμένα και τον Κώστα. Εκείνος έχει ήδη διαγράψει τη δική του πορεία στο infotainment και, μάλιστα, με επιτυχία. Εγώ τώρα ξεκίνησα. Το δουλεύω και προσπαθώ να βελτιώνομαι», είχε πει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Πηγή: Real Life