Στέφανος Κασσελάκης - Tyler McBeth: Πώς θα περάσουν τις πρώτες τους γιορτές ως παντρεμένοι;

Τα σχέδια του ζευγαριού

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, και ο σύζυγός του, Tyler McBeth, είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για το 2023. Οι δυο τους μάλιστα, επισφράγισαν τον έρωτά τους, με μία γαμήλια τελετή στην Αμερική, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, και συγκεκριμένα στην πόλη της Νέας Υόρκης (δείτε εδώ τις βέρες του ζευγαριού).

Δύο μήνες περίπου μετά από το ευτυχές γεγονός και το ζευγάρι πρόκειται να γιορτάσει μαζί τα πρώτα του Χριστούγεννα ως παντρεμένο, και ήδη έχουν αποφασίσει και έχουν κάνει σχέδια, για το πώς πρόκειται να τα περάσουν.

Τα σχέδια του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth για τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, που παρουσίασε πρόσφατα, φαίνεται, ότι το ζευγάρι θα περάσει τις ημέρες των εορτών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο σύζυγός του θα πάνε για 10 με 12 ημέρες στην πόλη της Νέας Υόρκης, ώστε να γιορτάσουν με την οικογένειά τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται να έχει και επαφές με ανθρώπους της ομογένειας, αλλά και άλλες δουλειές κατά τη διάρκεια των εορτών.

Η πρώτη συνέντευξη του Tyler McBeth, συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου.

Το πιο ενδιαφέρον, που παρακολουθήσαμε, όμως στο αποψινό επεισόδιο, πέρα από αυτά που είπε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν η πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο σύζυγός του, Tyler McBeth.

«Με το Στέφανο γνωριστήκαμε φυσικά, μέναμε και οι δύο στη Νέα Υόρκη, στην ίδια γειτονία. Κάποια στιγμή πήγα και του μίλησα. Είμαι πολύ τυχερός, που είμαι μαζί του. Κάνω μαθήματα ελληνικών 5 φορές την εβδομάδα. Ελπίζω, η επόμενη συνέντευξη που θα δώσω να είναι στα ελληνικά. Μου αρέσει ο Στέφανος κάνει ωραία παϊδάκια.

Είναι εύκολο να είσαι με κάποιον για όλο το υπόλοιπο της ζωής σου και να το λες, όταν αυτός ξέρεις, ότι είναι ο σωστός σύντροφος. Τα πάω πολύ καλά με την οικογένειά του και χαίρομαι που με έχει καλοδεχτεί ο ελληνικός λαός», είπε ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη.