«Αχ μη μας μπλέκεις! Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει...» - Η ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη που αναστάτωσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Αυτό θέλω να μάθω»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αχ μη μας μπλέκεις! Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει...» - Η ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη που αναστάτωσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σάλος έχει προκληθεί στον κόσμο της showbiz, μετά την φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με γνωστή παρουσιάστρια. Την είδηση, γνωστοποίησε πρώτη η εκπομπή Happy Day, και η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία περιέγραψε την δημοφιλή παρουσιάστρια χωρίς ωστόσο να "δίνει" το όνομα της (δείτε εδώ).

Μετά από ένα καταιγισμό, σχολίων, τόσο από τα social media, όσο και από της τηλεοπτικές εκπομπές, ο ηθοποιός, μέσω του δικηγόρου του, απέστειλε διάψευση και ζήτησε από τους παρουσιαστές και τις εκπομπές να ανακαλέσουν τα όσα έχουν πει και να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά του.

«Με ιδιαίτερη θλίψη, οργή και αγανάκτηση εδώ και τρείς ημέρες παρακολουθώ την (υποτιθέμενη) προσωπική μου ζωή να έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού, κριτικής, έως και χλευασμού από τις πρωϊνές σας εκπομπές. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα, εν συνεχεία να αναλάβουν την δράση τους τα έντυπα, ήτοι εφημερίδες πανελλαδικής και μη κυκλοφορίας, με ΔΗΘΕΝ αποκλειστικά «ρεπορτάζ» για το ίδιο θέμα, δηλαδή την προσωπική μου ζωή και την ΔΗΘΕΝ σύναψη δεσμού με γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, αλλά και ιστοσελίδες με εππλέον ΔΗΘΕΝ πληροφορίες της ίδιας ως άνω ΔΗΘΕΝ σχέσης...» (δείτε εδώ ολόκληρη την επιστολή).

Η ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη που αναστάτωσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πρωί της Πέμπτης 7/12, ο Γιώργος Σατσίδης, πριν ξεκινήσει να λέει τα νέα από το Hollywood, ρώτησε τον αέρα της εκπομπή Happy Day, για το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του ηθοποιού και της παρουσιάστριας, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να βάζει την τελεία της στο θέμα.

«Εγώ σε πήρα τηλέφωνο για το ερωτικό ειδύλλιο. Είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, δεν ξέρω αν ισχύει;», ρώτησε ο Γιώργος Σατσίδης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέκοψε λέγοντας: «Μη μπλέξουμε με άλλα ειδύλλια και ζευγάρια»

Ωστόσο ο Γιώργος Σατσίδης, ρώτησε ξανά μετά από λίγο: «Το άλλο από το οποίο ξεκίνησε η ίντριγκα στο Happy Day, δεν μου λέει κανείς αν είναι όντως ζευγάρι. Αυτό θέλω να μάθω».

«Αχ μη μας μπλέκεις. Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει, δεν απαντώ, δεν μπλέκομαι» απάντησε Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε εδώ το βίντεο: