«H Ελένη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πήδηξε από το μπαλκόνι, γιατί την είχε κλειδώσει ο άντρας της» - Το παρεξηγημένο περιστατικό με την Καρακάση

Το ξεκαθάρισμά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«H Ελένη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πήδηξε από το μπαλκόνι, γιατί την είχε κλειδώσει ο άντρας της» - Το παρεξηγημένο περιστατικό με την Καρακάση

Η Ελένη Καρακάση ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 7/12 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τις φήμες, που είχαν κυκλοφορήσει για το πρόσωπό της και την έφεραν σε δύσκολη θέση.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ατύχημα, που είχε η Ελένη Καρακάση στο σπίτι της με αποτέλεσμα να πηδήξει από τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, σκίζοντας το κεφάλι της. Η συνέχεια, ήταν σίγουρα δύσκολη, ωστόσο η ίδια το αντιμετώπισε.

Με τη βοήθεια του συζύγου της (δείτε τον εδώ) η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο η Καρακάση ήρθε σε δύσκολη θέση, όταν βγήκε προς τα έξω η λάθος είδηση, πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πηδώντας από το μπαλκόνι.

Η απάντηση της Ελένης Καρακάση στις ψευδείς φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας

«Μια είδηση για εμένα κυκλοφόρησε στον κύκλο των ηθοποιών. Εγώ ήμουν σε παιδική παράσταση και κάναμε την παράσταση και ξεκίνησα να φύγω 8 το πρωί να κατέβω να πάρω το αυτοκίνητο, να πάω στο θέατρο.

Κατεβαίνω στην είσοδο, άκουγα φασαρία και βλέπω ξαφνικά κόσμο έξω στην είσοδο και μέσα -αυτούς, που ήθελαν να μπουν και να βγουν. Είχε σπάσει το κλειδί, είχε χαλάσει η κλειδαριά της εισόδου. Εγώ κουρασμένη, γιατί το προηγούμενο βράδυ τραγουδούσα και είχα κοιμηθεί 3 ώρες, καθόλου, το μυαλό μου είχε φυράνει.

Παίρνω τον κλειδαρά και αργούσε, πάει η ώρα 9 και είχα πάθει τέτοια υστερία. Παίρνω την απόφαση στο παράθυρο μεταξύ πρώτου και εισόγειου να κρεμαστώ από το παράθυρο, κατέβηκα κάτω και όπως πήγα πίσω για να βρω ισορροπία δεν είχα υπολογίσει, ότι πίσω μου είχε μία σειρά τούβλα και σκουντουφλάω και σκίζω το κεφάλι μου στη σωλήνα του φυσικού αερίου.

Και είναι όλοι από πάνω μου και μου λένε να μην κρεμαστώ και μετά ουρλιάζουν, γιατί ανοίγω τα μάτια, βλέπω το αίμα, ένα πηχτό, σκέφτομαι, ότι λειτουργούν όλα, παίρνω το 166 και λέω ξυπνήστε τον Δημήτρη.

Βγαίνω στην μπροστινή πλευρά της πολυκατοικίας. Ήρθαν με πήραν μου έκαναν 7 ράμματα στο κεφάλι. Παίρνω στην παραγωγή και λέω έχει γίνει αυτό, αυτή η βλακεία για να έρθω στην ώρα μου στην παράσταση, αλλά αυτό από στόμα σε στόμα έφτασε να μου έρχονται μηνύματα, ότι η Ελένη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ότι πήδηξε από το μπαλκόνι, γιατί την είχε κλειδώσει ο άντρας της και να μου λένε: «Πες μας ότι δεν είναι αλήθεια, αυτό. Αυτό είναι το πιο ακραίο πράγμα και είπα, ότι δε θα ξανακάνω τέτοιο πράγμα στη ζωή μου», είπε η Ελένη Καρακάση.