Είναι παντρεμένοι 16 χρόνια και τον περνάει 3 - Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελένης Καρακάση

Ψηλός, μελαχρινός με μούσια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Ελένη Καρακάση είναι μία από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες ηθοποιούς, καθώς έχει υποδυθεί ρόλους που έχουν χαραχθεί στο μυαλό των τηλεθεατών και συνήθως χαρακτηρίζονται για το χιούμορ τους. Παρόλο που λόγω του επαγγέλματός της τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω της, εκείνη έχει καταφέρει να διατηρήσει την ζωή της μακριά από αυτά, διατηρώντας ένα μυστήριο.

Γνωρίζουμε πως γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη δραματική σχολή Αθηνών, γνωρίζουμε μέχρι και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της, όμως τι πραγματικά συμβαίνει με τα προσωπικά της;

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελένης Καρακάση

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 16 χρόνια με τον μουσικό και τραγουδιστή Δημήτρη Τσινιδέλο, ο οποίος είναι, μάλιστα, και τρία χρόνια μικρότερός της. Είναι ψηλός, μελαχρινός, με μούσια και πάντα, σε κάθε της βήμα βρίσκεται στο πλευρό της για να την στηρίζει.

Ελένη Καρακάση σύζυγος

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί αλλά...»

H Ελένη Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Στην κάμερα μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και για το παιδί που δεν κατάφερε να αποκτήσει με τον σύντροφό της.

«Δεν είχα σκοπό να γίνω ηθοποιός. Στην Τρίτη Λυκείου αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Όλα τα χρόνια της σχολής δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι», είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία είχε μιλήσει και για την πιο δύσκολη οντισιόν που έχει περάσει.

Και συνέχισε για τις επεμβάσεις: «Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις στο πρόσωπο, γιατί αλλάζει το βλέμμα. Έχω κάνει Botox και έβλεπα ότι έχω αλλάξει».

Όπως αποκάλυψε, προσπάθησαν να κάνουν παιδί με τον αγαπημένο της, αλλά δεν ήρθε ποτέ: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε. Δεν το προσπαθήσαμε τρομερά, γιατί ήταν πολλοί οι λόγοι. Δεν θα κράταγα κανένα γάμο, αν δεν ήταν υγιής, μόνο για τα παιδιά. Είχα πει στη μαμά μου “αν δεν είσαι καλά χώρισε, φύγε”».