«Σαν να έχει κολλήσει κάπου, χωρίς...» - Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Φαντάζομαι όταν θα τελειώσει η θητεία του θα επιστέψει και στο θέατρο»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Σαν να έχει κολλήσει κάπου, χωρίς...» - Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε το πρωί της Πέμπτης 7/12, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος επέστρεψε από τις Βρυξέλλες, όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός μίλησε για το τι ειπώθηκε ανάμεσα τους ενώ αποκάλυψε πότε θα επιστρέψει την Ελλάδα.

Yπενθυμίζουμε ότι πριν απο μερικούς μήνες, (1/6), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε. Επίσης, άρση ασυλίας ψηφίσθηκε και για την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη

«Ουδέποτε κατηγορήθηκα για λήψη αμοιβών συνεργατών μου ή παράνομη εκταμίευση κονδυλίων του προϋπολογισμού. Δεν έχω καμία οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Δικαιοσύνη», έχει τονίσει η ίδια (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Μια χαρά είναι ο Αλέξης Γεωργούλης. Ακμαίος, δημιουργικό! Περιμένει να εκδικαστεί αυτή η υπόθεση του, που τους έχει ζητήσει να επισπευστεί αλλά δεν επισπεύδεται. Σαν να έχει κολλήσει κάπου, χωρίς δική του ευθύνη. Ο ίδιος έχει κάνει όλες τις ενέργειες για να τελειώνει αυτή η ιστορία, να πάει δηλαδή σε ρυθμό νομιμότητας αλλά δεν του έχουν κάνει δεκτό το αίτημα και θα πάει αργότερα» ανέφερε αρχικά.

«Θα έρθει και στις γιορτές αλλά έρχεται γενικά κάθε 15 μέρες. Έχει κάνει γυρίσματα έξω για ταινίες. Φαντάζομαι όταν θα τελειώσει η θητεία του θα επιστέψει και στο θέατρο» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της Βίκυς Σταυροπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η Βίκυ Σταυροπούλου είχε παραχωρήσει μία εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη 14/6 στην εκπομπή Πάμε Δανάη με την ηθοποιό να απαντάει ανoιχτά για την υπόθεση του συνάδελφου της, Αλέξη Γεωργούλη.

«Αρχικά εννοείται θεωρώ περιττό να πω ότι είμαστε με τα θύματα, όμως επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης ψαγαπώ πολύ και ποτέ στις εκφάνσεις της ζωής μας δεν μου άφησε καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή άλλου τύπου βίας. Πήρα ένα ταξί και μου είπε: «Μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;». Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξης Γεωργούλης: Με σκυφτό κεφάλι και σφιγμένα τα χέρια του - Η διακριτική εμφάνιση στην κηδεία του Ηλία Λογοθέτη

Η αποκάλυψη της Ελένας Κουντουρά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν υπάρχει κατηγορία αυτή τη στιγμή από...»

Σπύρος Μπίμπιλας: Η δημόσια τοποθέτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια - «Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου είναι...»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου είναι πολύ λάθος...» - Η απάντηση του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Ηταν μία πολύ δυνατή φωνή για τα Τέμπη, ξαφνικά την έβγαλαν από την επιτροπή...» - Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Καλό παράδεισο αγαπημένε...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο να μην...» - Οι δύσκολες ημέρες που πέρασε η Μαρίλια Μητρούση την περίοδο της καταγγελίας στoν Αλέξη Γεωργούλη