«Δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα...» - Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Παύλος

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στο χειρουργείο μπήκε, πριν απο μία εβδομάδα, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου Γλύξμπουργκ, λόγω αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς. Η επέμβση πήγε πολύ καλά όπως μας ενημέρωσε μεσώ του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, με ένα κείμενο στα Stories του.

Για την κατάσταση της υγείας του, είχαμε πληροφορηθεί πριν απο μερικές ημέρες μέσω ανάρτησης της γυναίκας του Mαρί Σαντάλ. Το πρωί της Παρασκευής 1/12, λοιπόν, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία όπου φαίνεται, ο σύζυγός της Παύλος, με καλυμένο το ένα του μάτι. Στη λεζάντα της είχε γράψει: «Ας ελπίσουμε ότι ένα προσωρινό look, αλλά είναι κάπως χαριτωμένος» (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση του Παύλου

Ο Παύλος, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 7/12, στην ανακοίνωση του γεγονότος, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο στα social media.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Πριν από μία εβδομάδα υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς στο Λονδίνο. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα. Ευχές σε όλους, ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΥ

Πόσο κοστίζουν τα σπίτια που αναζητούν στην Αθήνα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Live News, βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορα μεσιτικά γραφεία, με τις κατοικίες που έχουν δει να βρίσκονται στην οδό Θρασύλου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά και στην Ηρώδου, με το τετραγωνικό μέτρο να ξεπερνά τις 15.000 ευρώ. Η ασφάλεια, οι γείτονες της περιοχής, όπως και η αισθητική, είναι κάποια από τα βασικά τους κριτήρια.