«Εγινε κάτι, που με ενόχλησε πάρα πολύ! Δεν είναι καλό ούτε για σένα, που ρωτάς...» - Το περιστατικό που εκνεύρισε τον Νίκο Συρίγο

Η αποκάλυψή του στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγινε κάτι, που με ενόχλησε πάρα πολύ! Δεν είναι καλό ούτε για σένα, που ρωτάς...» - Το περιστατικό που εκνεύρισε τον Νίκο Συρίγο

Την Πέμπτη 7/12 ο Νίκος Συρίγος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Οδός Ζαρίφη 2'' με τον δημοσιογράφο να μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματά του από την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του, αλλά και πως βιώνει την παρουσία του στην τηλεόραση (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το διαζύγιό του).

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ανάμεσα σε όσα ανέφερε θέλησε να τονίσει μία κίνηση, που τον ενόχλησε ιδιαίτερα και ήταν σε δημόσιο χώρο. Η ενόχληση προφανώς και αφορά στην προσωπική του ζωή και πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την κόρη του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Συρίγου για το περιστατικό που τον ενόχλησε

«Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Θα σου πω, πριν από μία εβδομάδα, δέκα ημέρες έγινε κάτι, που με ενόχλησε πάρα πολύ. Κάνουν αυτά τα πεσίματα, εγώ αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά τη δουλειά, που κάνουν αυτά τα παιδιά και για χρήματα, που δεν τους αξίζουν, πηγαίνουν και ξημεροβραδιάζονται.

Τώρα το να σε σταματάει κάποιος και να σε ρωτάει, αν έχεις γνωρίσει την κόρη σου στη σύντροφό σου, λες τι σε ενδιαφέρει βρε παιδί μου εσένα αυτό το πράγμα; Και αν το έχω κάνει ή δεν το έχω κάνει θα πρέπει να το πω δημόσια; Ή τι ενδιαφέρει τη σύντροφό μου, αν έχω γνωρίσει τη σύντροφό μου στην κόρη μου; Τι είδηση είναι αυτή;

Εγώ καταλαβαίνω ότι όταν είναι δυο δημόσια πρόσωπα. Τώρα αυτήν την ερώτηση μπορείς να τη δικαιολογήσεις; Με όλον τον σεβασμό στον ρεπόρτερ, που με ρώτησε αλλά τι σε ενδιαφέρει τώρα εσένα; Τι σε νοιάζει;

Αντιλαμβάνομαι τα πάντα και δέχομαι, απλά πρέπει να υπάρχει και ένα όριο. Μη με φέρεις σε δύσκολη θέση, δεν είναι καλό ούτε για σένα, που ρωτάς ούτε για μένα που θα απαντήσω. Το θεωρώ αγένεια - όπως κάνουν κάποιοι άλλοι - να πατάω το γκάζι και να φεύγω και πάντα όσο μπορώ προσπαθώ να απαντάω χωρίς να γίνω μαϊντανός», είπε ο Νίκος Συρίγος.

«Η πρωτότοκη κόρη μου δεν είναι βιολογικό μου παιδί»

«Οι κόρες μου είναι 22 και 15. Η πρωτότοκη κόρη μου δεν είναι βιολογικό μου παιδί. Είναι από τον πρώτο γάμο της μαμάς της με έναν Ολλανδό και εγώ την πήρα στα χέρια μου και όταν ήταν 13-14 μηνών. Όταν, λοιπόν, με σύστησε η μαμά της λέει "από εδώ ο Νίκος". Η Εύα επειδή έχει και την ολλανδική γλώσσα μέσα της με φώναξε για πρώτη φορά “Νούκι” και από τότε έμεινε. Μέχρι να γεννηθεί η αδερφή της, η Έλενα, με έλεγε "Νούκι". Μετά για να μην μπερδεύεται η μικρή μου λέει "από εδώ και πέρα, πως θα σε φωνάζω μπαμπά", και από τότε έτσι με λέει», εξιστόρησε.

«Δεν ξέρω, αν το έκανε, επειδή ένιωσε την ανάγκη, αλλά εγώ ποτέ δεν προσπάθησα να την κάνω να αντικαταστήσει τον μπαμπά της με εμένα. Αλλά καταλάβαινε, πως την αγαπάω, όπως ο μπαμπάς της. Ο βιολογικός της πατέρας ήταν παρών, και έχουν ακόμα σχέσεις κανονικά, απλά τους χωρίζει η απόσταση», είπε με έμφαση.

«Δεν μπορώ να διαχωρίσω τις κόρες μου, τη βιολογική από τη θετή, και νομίζω, πως το αντιλαμβάνονται και οι δύο. Και είναι κάτι που καμαρών στη ζωή μου, που δεν της ξεχωρίζω. όταν αποφάσισα να παντρευτώ τη μαμά της Εύας, ήρθε κόσμος και μου είπε, πως θα μεγαλώσεις ένα παιδί που δεν είναι δικό σου. Αν υπάρχουν άνθρωποι που το σκέφτονται αυτό, η κοινωνία έχει πρόβλημα, γιατί τα παιδιά είναι πάντα χαρά. Και μακάρι, να είχα τη χαρά να μεγαλώσω κι άλλα παιδιά σαν την Εύα», κατέληξε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή "Μπαμπά-δες".