«Είναι λάθος μας, το παραδέχομαι και το αφήνω εδώ...» - Η αμήχανη αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά σε ερώτηση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Φάρμα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκαναν το πρωί της Πέμπτης 7/12 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, καθώς οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του MasterChef έχουν ξεκινήσει πλέον.

Οι τρεις κριτές μίλησαν για τις αλλαγές που θα συμβούν αυτή τη χρονιά, με τον "θείο" Λεωνίδα να αστειεύεται πως ήλπιζε να έχει άλλον συνάδελφο στο πλευρό του από τον Σωτήρη Κοντιζά, για άλλη μία χρονιά, ωστόσο όταν ο τελευταίος ρωτήθηκε για ποιο λόγο, μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη, δεν βρέθηκαν καθόλου στη Φάρμα να θαυμάσουν και να υποστηρίξουν τον φίλο τους, τα βρήκαν σκούρα (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί ο τελικός του reality).

Η αντίδραση του Κοντιζά σε ερώτηση για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την Φάρμα

«Ελπίζαμε να έχουμε έναν νέο κριτή, αλλά δεν το βλέπω. Είχαμε κάνει κάποιες κουβέντες μήπως αλλάξουμε τον Σωτήρη...», είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον διάσημο σεφ που στεκόταν και γελούσε δίπλα του.

Όταν η δημοσιογράφος του STAR τους ρώτησε, στη συνέχεια, τι συνέβη και δεν βρέθηκαν ποτέ τελικά στα γυρίσματα της Φάρμας, ο Σωτήρης Κοντιζάς σημείωσε: «Είχαμε κανονίσει πολλά και διάφορα και δεν έτυχε. Μας είχε καλέσει και στα γενέθλια του Κίμωνα. Τώρα έχουμε όλοι παιδιά, ιώσεις, αρρώστιες και σχολεία και δεν τα καταφέραμε. Είναι λάθος μας, το παραδεχόμαστε, το παραδέχομαι και το αφήνω εδώ», με εκείνον να απαντά: «Αυτό μου φτάνει. Αφού ζήτησες συγγνώμη μία χαρά».

Πότε επιστρέφει το reality μαγειρικής

Το αγαπημένο reality μαγειρικής, MasterChef, θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από το κανάλι του STAR, πριν από την αναμενόμενη ώρα του, όπως αποκάλυψε σήμερα ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής "Mega Καλημέρα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA.

Όπως όλα δείχνουν το αγαπημένο παιχνίδι θα έρθει πριν από την προγραμματισμένη του ώρα στο πρόγραμμα. Ήδη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής έχει γίνει το ξεκαθάρισμα των βιογραφικών, που στάλθηκαν στο κανάλι μαζί με τις αιτήσεις του κάθε διαγωνιζόμενου.

Αν όλα πάνε καλά τα πρώτα γυρίσματα, θα ξεκινήσουν τέλη Δεκεμβρίου, και θα προβληθεί αρχές Ιανουαρίου, αντί για το τέλος του μήνα, όπως είχε ειπωθεί εξ αρχής. Αυτό θα γίνει λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης που σημειώνουν τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα του καναλιού, Φάρμα και Fame Story. Αυτά τα δύο προγράμματα είχαν ανακοινωθεί από πέρυσι, αλλά δεν είχαν την επιτυχία που ήθελαν οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MasterChef 8: Με ανατροπές ξεκίνησε το ριάλιτι μαγειρικής - Τι αλλάζει στους κανόνες

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στα γυρίσματα του MasterChef ο γιος του - Η φωτογραφία με τον Κοντιζά και τον Ιωαννίδη

Φάρμα ημιτελικός: «Θα έχουμε κι άλλο μωράκι» - Με ένα μικροσκοπικό φορμάκι και τον υπέρηχο στα χέρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον Γιαννακίδη

Φάρμα ημιτελικός: «Μου κόπηκαν τα πόδια» - Ξέσπασε κλάματα ο Γιαννακίδης μόλις είδε τις κόρες του! Το φιλί του Αλέξανδρου με τη σύντροφό του στο στόμα

Φάρμα ημιτελικός: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού!

Φάρμα 19/12: Μία ανάσα πριν τον τελικό - Αυτοί είναι οι δύο νέοι μονομάχοι

Φάρμα 18/12: Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με τη διπλή αποχώρηση - Αυτή είναι η τελική 4άδα

Φάρμα (12/12): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Φάρμα 11/12: Τσακώθηκαν για τη μούχλα στα πιάτα - Αυτοί είναι οι δύο νέοι μονομάχοι

«Ξεκίνησα την χρήση στα 13 μου χρόνια! Φτάνεις μέχρι την ηρωίνη» - Οι τραγικές στιγμές πρώην παίκτη του MasterChef με τα ναρκωτικά