Ανήσυχη με το τηλέφωνο και μία βαλίτσα στο χέρι - Χωρίς μακιγιάζ με τον Πάρη αγκαλιά η Ιωάννα Τούνη στους δρόμους της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί μέσα από τα social media της να δημοσιεύει που βρίσκεται και που πηγαίνει μαζί με τον γιο, τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ή τους φίλους της κάθε φορά, ωστόσο είναι σπάνιες οι φορές που κάποιος φωτογραφικός φακός την πετυχαίνει σε κάποια δημόσια έξοδό της.

Παρόλα αυτά, εκείνος του youweekly.gr την εντόπισε στους δρόμους της Αθήνας, αγκαλιά με τον μικρό Πάρη. Φορούσε μία γκρι στενή φούστα μέχρι τον αστράγαλο, με ασορτί μπλουζάκι από πάνω, τζιν μπουφάν είτε στα χέρια είτε πάνω της, λευκές ψηλές κάλτσες και μπορντό αθλητικά.

Η σπάνια εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη με τον Πάρη στην Αθήνα

Ήταν τελείως άβαφη, προχωρούσε ανήσυχη στον δρόμο μιλώντας στο τηλέφωνο και κρατώντας στο ένα χέρι της μία μεγάλη ροζ βαλίτσα, που σημαίνει πως είτε ετοιμαζόταν να κάνω άλλο ένα ταξίδι είτε κουβαλούσε πράγματα για φωτογράφιση, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι influencers.

Δείτε επίσης: Ακομπλεξάριστη η Ιωάννα Τούνη - Αυτό είναι το πραγματικό της σώμα 11 μήνες μετά τη γέννα

Τούνη γιος

Τούνη Πάρης

Οι δύσκολες στιγμές που περνά

Πριν από λίγα 24ωρα, λοιπόν, θέλοντας να δώσει δύναμη και ώθηση στις μανούλες που την ακολουθούν και καθημερινά την ρωτούν πως τα καταφέρνει όλα αυτά και φαίνεται πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή, η γνωστή επιχειρηματίας έκανε μια κατάθεση ψυχής κάνοντάς μας όλους να συνειδητοποιήσουμε πως πολλές φορές τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται τελικά.

«Νιώθω τις τελευταίες ημέρες, πως τον τελευταίο ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τις δουλειές μου, να έχω την εταιρεία μου, να τη φέρνω σε βόλτα, να επικοινωνώ διαρκώς με τους υπαλλήλους μου που χρειάζονται πράγματα και διευκρινίσεις και να τους βοηθάω.

Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη. Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ. Αλλά, νιώθω ότι όλο τρέχω και δε φτάνω με τίποτα. Δε ξέρω. Το νιώθετε λογικά και οι υπόλοιπες μαμάδες. Ήθελα να ακούσω ότι δεν είμαι μόνη.

Είμαι τόσο χαζή που τώρα τα γράφω αυτά και συγκινούμαι κιόλας. Ήθελα απλά να πω στις μαμάδες που με ακολουθούν ότι, δεν κάνεις τίποτα λάθος, τα κάνεις όλα πολύ σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλή μαμά, και φίλη, και σύντροφος και σωστή στα επαγγελματικά σου. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Δε τα προλαβαίνει καμία όλα, ούτε η Τούνη, ούτε καμία», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer.