Ακομπλεξάριστη η Ιωάννα Τούνη - Αυτό είναι το πραγματικό της σώμα 11 μήνες μετά τη γέννα

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη πάντα πρόσεχε την εμφάνισή της, κάνοντας διατροφή και προπόνηση, κάτι που προσπάθησε να ξανακάνει αμέσως μετά τη γέννα της. Ύστερα, όμως, με συζητήσεις που έκανε με τον γυναικολόγο της, αντιλήφθηκε πως δεν θα μπορούσε εύκολα να δει το σώμα της να επιστρέφει στην κατάσταση που ήταν πριν μείνει έγκυος, λόγω του θηλασμού.

Η ίδια έχει εξηγήσει πόσο δυσκολεύτηκε μέχρι να καταφέρει τον μικρό Πάρη να αποκοπεί από το στήθος της, παίρνοντας ειδικά χάπια και μαθαίνοντάς τον να πίνει έτοιμο γάλα, ωστόσο τα κατάφερε και πλέον μπορεί να προσέξει λίγο παραπάνω τον εαυτό της.

Έτσι, αποφάσισε να επιστρέψει στο γυμναστήριο και να ξεκινήσει ξανά την καθημερινή της προπόνηση. Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, μάλιστα, δημοσίευσε βίντεο στο προφίλ της από εκεί δείχνοντας το σώμα της 11 μήνες μετά τη γέννα, δίνοντας το tip της για όσους αναβάλλουν συνέχεια την δική τους επίσκεψη στο γυμναστήριο.

Δείτε επίσης: «Βλέπω ανοιχτή την πόρτα του δωματίου, 2:30 το βράδυ, και είναι μέσα ένας κύριος που...» - Στιγμές τρόμου για την Τούνη και τον μικρό Πάρη στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης

Αυτό είναι το σώμα της Ιωάννας Τούνη 11 μήνες μετά τη γέννα

"Έσπασε" μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και αποκάλυψε την αλήθεια

Η Ιωάννα Τούνη, όπως πολλοί γνωρίζουν, όντας μια από τις πιο μεγάλες influencer της Ελλάδας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προβαίνει συχνά σε εξομολογήσεις καρδιάς για διάφορα θέματα που την απασχολούν είτε αυτά είναι προσωπικής φύσεως είτε επαγγελματικής.

Πριν από λίγα 24ωρα, λοιπόν, θέλοντας να δώσει δύναμη και ώθηση στις μανούλες που την ακολουθούν και καθημερινά την ρωτούν πως τα καταφέρνει όλα αυτά και φαίνεται πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή, η γνωστή επιχειρηματίας έκανε μια κατάθεση ψυχής κάνοντάς μας όλους να συνειδητοποιήσουμε πως πολλές φορές τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται τελικά.

«Νιώθω τις τελευταίες ημέρες, πως τον τελευταίο ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τις δουλειές μου, να έχω την εταιρεία μου, να τη φέρνω σε βόλτα, να επικοινωνώ διαρκώς με τους υπαλλήλους μου που χρειάζονται πράγματα και διευκρινίσεις και να τους βοηθάω.

Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη. Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ. Αλλά, νιώθω ότι όλο τρέχω και δε φτάνω με τίποτα. Δε ξέρω. Το νιώθετε λογικά και οι υπόλοιπες μαμάδες. Ήθελα να ακούσω ότι δεν είμαι μόνη.

Είμαι τόσο χαζή που τώρα τα γράφω αυτά και συγκινούμαι κιόλας. Ήθελα απλά να πω στις μαμάδες που με ακολουθούν ότι, δεν κάνεις τίποτα λάθος, τα κάνεις όλα πολύ σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλή μαμά, και φίλη, και σύντροφος και σωστή στα επαγγελματικά σου. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Δε τα προλαβαίνει καμία όλα, ούτε η Τούνη, ούτε καμία», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer.