Μάρκος Σεφερλής - ΣΚΑΪ: Η ενόχληση του ηθοποιού και η επόμενη κίνηση...

Στον πάγο η σχέση του με το κανάλι

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής - ΣΚΑΪ: Η ενόχληση του ηθοποιού και η επόμενη κίνηση...

Μάρκος ΣεφερλήςΣΚΑΪ: Σχέσεις στοργής ή σχέσεις οργής; Τι φταίει και οι δυο πλευρές δεν διάγουν, όπως λέγεται, τις καλύτερες μέρες μιας σχέσης, που ναι μεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, περνώντας όμως ο καιρός ψύχρανε και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχτεί στο β' μισό της.

Οι κακές γλώσσες μάλιστα επιμένουν, ότι όσο περνάει ο καιρός, η πλευρά του Μάρκου Σεφερλή δείχνει να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο, βλέποντας ότι η αρχική συμφωνία που είχαν κάνει με το κανάλι για τρία project δεν προχωράει, η δε πλευρά του ΣΚΑΪ δείχνει τώρα πια εντελώς αποφασισμένη να μην ποντάρει για αυτή την σεζόν ρισκάροντας ξανά με την μυθοπλασία στα νούμερα τηλεθέασης... Τι μέλλει γενέσθαι επομένως μεταξύ τους;

Το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και ο ξαφνικός γάμος με τον ΣΚΑΙ

Μάρκος Σεφερλής

Το βασικότερο σημείο του οριστικού διαζυγίου μεταξύ Μάρκου Σεφερλή και ΑΝΤ1 στο 5 Χ 5, δεν ήταν μόνο το οικονομικό όπως γράφτηκε, ούτε επειδή του ζητήθηκε περικοπή του budget για να συνεχιστεί το παιχνίδι την επόμενη σεζόν, ήταν γιατί ο ΣΚΑΪ άπλωσε τα χαρτιά του στον ηθοποιό και του έταξε τρία διαφορετικά project προκειμένου να τον έχει στο δυναμικό του. Εκείνη μάλιστα την περίοδο των μεταγραφών, ο Σεφερλής είχε αρνηθεί στο παραπέντε και την συμφωνία με τον ALPHA, που μετά την απομάκρυνση του Φερεντίνου έψαχνε το επόμενο δυνατό του χαρτί στην ψυχαγωγία.

Η πρόταση του Φαλήρου με τα τρία project τον κέρδισε και σχεδόν αμέσως έδωσαν τα χέρια. Από τότε όμως μέχρι σήμερα μάλλον άλλαξαν πολλά, προκαλώντας την ενόχληση του Μάρκου Σεφερλή που ως γνήσιος Παρθένος δεν του αρέσει άλλα να του υπόσχονται και άλλα να του δίνουν ... Επομένως η συμφωνία και το δέλεαρ ώστε να προχωρήσει προς Φάληρο μεριά ο ηθοποιός, σίγουρα δεν ήταν μόνο η μαγειρική εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» που παίζει ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά και κάτι περισσότερο ... Γιατί εκείνος ναι μεν έφερε μαζί του τα δικαιώματα μετάδοσης των παραστάσεών του – που για την ώρα γίνονται – αλλά ο βασικός λόγος στην συμφωνία του με τον ΣΚΑΪ ήταν η επαναφορά της σειράς «Ορκιστείτε παρακαλώ» όπου σε κείμενα του ίδιου, θα πρωταγωνιστούσε.

Το τελευταίο project. το αγαπημένο του. ήταν όπως λέγεται και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην σχέση του με τον ΣΚΑΪ, βλέποντας το κανάλι να καθυστερεί την προβολή του και να μην συζητάει καν την πιθανότητα να το συμπεριλάβει ούτε στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Μάλιστα ο Μάρκος Σεφερλής που έχει επενδύσει πολλές δημιουργικές εργατώρες για να αναστήσει από τις στάχτες του αυτό το σήριαλ από το παρελθόν, βιάστηκε να το ανακοινώσει σε συνέντευξή του από την αρχή της συνεργασίας, κάτι που όπως είπαν κάποιοι, ενόχλησε το κανάλι που ήθελε εκείνο πρώτο να αποφασίσει πότε και εάν θα ξεκινήσει την μετάδοσή του.

Η επόμενη κίνηση του ηθοποιού με το κανάλι

Με δεδομένο ότι η μυθοπλασία με τους «Πανθέους» δεν έκατσε στον ΣΚΑΪ, προς μεγάλη έκπληξη όλων, (ένα σήριαλ ιδιαίτερα κοστοβόρο που δεν κατάφερε να φέρει ανάλογα νούμερα τηλεθέασης), τα στελέχη του σταθμού όπως λέγεται δεν δείχνουν πρόθυμα να τολμήσουν άλλη μια επένδυση στο κομμάτι αυτό, έτσι «πάγωσαν» μέχρι νεοτέρας και το «Ορκιστείτε παρακαλώ» που πλήρωσε την νύφη. Ο Μάρκος Σεφερλής από την πλευρά του με τις νεότερες αυτές εξελίξεις και καθώς δεν βλέπει ιδιαίτερη προθυμία συζήτησης, φέρεται να είναι όχι μόνο ενοχλημένος, αλλά να έχει ζητήσει άμεσα μετά τις γιορτές μια συνάντηση με το κανάλι που θα καθορίσει σημαντικά την συνεργασία τους.