Χιονισμένο, με χρυσή κορυφή και λευκές μπάλες - Η τρυφερή ανάρτηση της Άννας Μπεζάν με την κόρη της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πανύψηλο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν "απειλητικά" και αυτό σημαίνει πως όλοι σιγά σιγά, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, διακοσμούν τα σπίτια τους ανάλογα και στολίζουν τα έλατά τους. Ανάμεσά τους, λοιπόν, και η Άννα Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά, οι οποίοι στόλισαν μαζί με την μικρή τους κορούλα (δείτε εδώ το όνομα που της έδωσαν και φωτογραφίες από την βάφτισή της).

Επέλεξαν ένα χιονισμένο δέντρο, με λευκές και χρυσές μπάλες, κουκουνάρια και μερικά άνθη σε χρυσή απόχρωση ξανά, ενώ μπροστά από αυτό τοποθέτησαν μερικά λούτρινα παιχνίδια μαζί με έναν Άγιο Βασίλη. Εκεί στάθηκε και η αδυναμία τους, με την εντυπωσιακή της φόρμα και η μητέρα της την απαθανάτισε και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν".

Η τρυφερή ανάρτηση της Άννας Μπεζάν με την κόρη της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μπεζάν Παππάς κόρη Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η συγκινητική της εξομολόγηση για τη μητρότητα

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε την Κυριακή 6/8 η Άννα Μπεζάν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με την μητρότητα. Η ίδια έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν από μερικούς μήνες και έκτοτε είδε τη ζωή της να αλλάζει δραματικά.

Αν και πριν κρατήσει στην κόρη της στην αγκαλιά της πέρασε κατάθλιψη, η αγάπη που την κατέκλυσε αφότου την είδε για πρώτη φορά την έκανε να τα ξεχάσει όλα και έκτοτε, σκεπτόμενη και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό από τον πατέρα της), δεν μπορεί να διανοηθεί πώς ένας γονιός μπορεί να βλάψει το παιδί του.

«Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πως δεν είναι τόσο απλό να μεγαλώνεις παιδιά. Πως δεν είναι τόσο εύκολο να τα έχεις όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς είναι να αγαπάς κάποιον πιο πολύ κι από τον εαυτό σου. Να χαίρεσαι όταν χαίρεται το παιδί σου, να στεναχωριέσαι όταν είναι στεναχωρημένο, να πονάς πιο πολύ όταν πονάει και όμως να χαμογελάς.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πόση δύναμη χρειάζεται για να μείνεις ψύχραιμη στα ατυχήματά τους ή στις ασθένειες τους.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, τα άγχη, τις αγωνίες μιας μαμάς για το σήμερα και το αύριο των παιδιών.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μπορείς να φουσκώσεις από περηφάνια, με τόσο απλά πράγματα που για άλλους είναι ανόητα .Όταν το παιδί σου σού χάρισε το πρώτο του χαμόγελο, όταν έσκασε το πρώτο του δόντι, όταν είπε την πρώτη του συλλαβή.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πως το πιο ευχάριστο άκουσμα είναι το γέλιο του παιδιού σου.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μια συζήτηση ξεκινά από ένα θέμα και καταλήγει τις περισσότερες φορές στα παιδιά. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πολλά για το τι σημαίνει να είσαι μαμά.

Όταν έγινα μαμά μόνο ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Ποτέ, μα ποτέ, δεν κατάλαβα πώς κάποιος μπορεί να βλάψει σωματικά ή ψυχικά ένα παιδί...», έγραψε.

Άννα Μπεζάν κόρη