Δίπλα από το τζάκι - Με χρυσά, λευκά και μπρονζέ στολίδια το χριστουγεννιάτικο δέντρο "υπερπαραγωγή" της Δανάης Μπάρκα

Η αγαπημένη της γωνιά στο σπίτι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Λίγες ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα και έξω από κάθε παράθυρο στις πολυκατοικίες των πόλεων, αλλά και στα χωριά, ξεπροβάλλουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν στολίσει οι κάτοικοι για τις γιορτές. Ένα από αυτά ανήκει και στην Δανάη Μπάρκα, η οποία λατρεύει να στολίζει κάθε χρόνο, γέμισε το σπίτι της με φωτάκια και μπάλες και έδειξε στους ακόλουθούς της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποια είναι η αγαπημένη της γωνιά για να χουχουλιάζει κάθε τέτοια εποχή.

Πόζαρε, λοιπόν, μπροστά από το έλατό της, το οποίο έχει τοποθετήσει δίπλα από το τζάκι στο σαλόνι του σπιτιού, με έντονο κραγιόν και τράβηξε τα βλέμματα. Το δέντρο είναι πολύ ψηλό, χιονισμένο, με χρυσά, λευκά και μπρονζέ στολίδια και λουλούδια.

Δείτε επίσης: Xαμός στο party της Δανάης Μπάρκα: Η διώροφη τούρτα, ο χορός με τον Θοδωρή Μαραντίνη & οι ευχές του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο σπίτι της Δανάης Μπάρκα

«Η αγαπημένη μου γωνία για τα Χριστούγεννα! Οριακά θέλω να το κρατήσω όλη την χρονιά το δέντρο!», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης στο προφίλ της.

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή ζωντανά στην πρωινή εκπομπή της "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού στην εκπομπή και το δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη (δείτε εδώ τι είπε η ηθοποιός), προέβη σε μία δήλωση για τις σχέσεις της. «Από όλη τη συνέντευξη ταυτίστηκα με το ότι όταν δυο άνθρωποι είναι για να είναι μαζί, δεν γίνεται τίποτα δύσκολο. Γίνεται αυτόματα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Μια φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι όντως ταίριαξα με έναν άνθρωπο, αλλά δεν ήμασταν ίδιοι, ήμασταν διαφορετικοί. Άλλοι χώροι, άλλες πόλεις. Μάλλον το χιούμορ μας ένωσε. Υπήρχε και μια καλοσύνη και από τις δυο πλευρές. Και κάπως ενωθήκαμε και περνούσαν οι μέρες και πέρασαν χρόνια, χωρίς να το καταλάβουμε. Ήρθε όλο απόλυτα ομαλά. Μας έφαγαν οι καριέρες», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: