«Πάχυνες Κατερίνα μου...» - Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Στικούδη με τον χορό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Αδιανόητα σχόλια για την μέλλουσα μαμά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρά την κούραση που μπορεί αυτό να σημαίνει, η ίδια δεν κάθεται λεπτό. Συνεχίζει κανονικά τις πρόβες της, τους χορούς και δεν αφήνει πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με τους ακόλουθούς της να απορούν πως τα καταφέρνει.

Πέρα, όμως, από εκείνους που την θαυμάζουν για τη δύναμή της, υπάρχουν και εκείνοι, οι οποίοι πίσω από την ευκολία του πληκτρολογίου τους σχολιάζουν συνεχώς αρνητικά ό,τι κι αν κάνει. Την Πέμπτη 7/12, για παράδειγμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο που χορεύει με το ολοκαίνουριο τραγούδι της και από κάτω ακολούθησε ο χαμός.

Δείτε επίσης: «Θα τον πούμε...» - Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πρώτη φορά το όνομα που θα δώσει στο γιο της

Τα αρνητικά σχόλια κάτω από το βίντεο της Κατερίνας Στικούδη

Πολλοί αναφέρθηκαν στα ρούχα της και στη φωνή της, ενώ υπήρξε και σχόλιο για τα κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα. Φυσικά, οι "καλοθελητές" αυτοί έλαβαν τις απαντήσεις τους είτε μέσα από σχόλια των θαυμαστών της είτε μέσω της ίδιας.

Στικούδη αρνητικά σχόλια

Στικούδη σχόλια

Στικούδη άσχημα σχόλια

Στικούδη σχόλια Tik Tok

Στικούδη θετικό σχόλιο

«Άσε μας κουκλίτσα μου»

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα, μέσα από ένα βίντεο με έντονη χιουμοριστική διάθεση, το οποίο δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

«Τραγικό για μια έγκυο να χορεύει... Τραγικό για μια έγκυο να αναπνέει... Τραγικό για μια έγκυο να φοράει μαγιό... Τραγικό για μια έγκυο να τρώει... Άρα, γιατί μία έγκυος, να μείνει έγκυος; Ε;... Άσε μας κουκλίτσα μου... Θα κάνω ό,τι θέλω...», σχολίασε η αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά και δημοφιλές μοντέλο στο βίντεο, που δημοσίευσε, ενώ στο τέλος έφαγε επιδεικτικά ένα κομμάτι από το γλυκό της.

«Με Πολύ πολύ πολύ σκέψη...», έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης.