Ανανεωμένη με εξτένσιονς και κόκκινο κραγιόν - Η αλλαγή στην εμφάνιση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά τις φήμες για τη σχέση της με τον Πηλαδάκη

Σοκαριστικό το πριν και το μετά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πάντοτε λαμπερή και κομψή, γι' αυτό και κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης στις εκπομπές, αλλά και στα social media γενικότερα. Τους τελευταίους μήνες η ίδια είχε τολμήσει να κόψει τα μαλλιά της, εντυπωσιάζοντας για άλλη μία φορά με το look της, ωστόσο την Πέμπτη 7/12 βρέθηκε ξανά στο κομμωτήριο, αποφασισμένη να αλλάξει την εικόνα της ξανά.

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως το μαλλί της, λοιπόν, πριν την αλλαγή και πως έγινε μετά, αφήνοντας άφωνους τους ακόλουθούς της. Επέλεξε να βάλει εξτένσιονς και να το μακρύνει, κρατώντας όμως το μπαλαγιάζ, το άνοιγμα δηλαδή στο χρώμα της προς της άκρες, κάτι που της ταιριάζει πολύ! Εσείς τι λέτε;

Δείτε επίσης: Αποκαλυπτική η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε ταξίδι με φιλικό της πρόσωπο - Πόζαρε topless σε λίμνη

Τελείως ανανεωμένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μαλλιά πριν
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξτένσιονς
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η πρόσφατη νυχτερινή της έξοδος που έκλεψε της εντυπώσεις

Με ένα άκρως εντυπωσιακό μαύριο φόρεμα και ψηλό σκίσιμο στο πλάι έκανε την εμφάνιση της το βράδυ του Σαββάτου 19/11, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα.

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών αρκετοί celebrities. H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς ωστόσο να συνοδεύεται από τον σύντροφό της και κουμπάρο του Αντώνη Ρέμου, Κώστα Πηλαδάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι, μετά από πολλά χρόνια σχέσης, πήρε την απόφαση να ανέβει, το καλοκαίρι του 2023, τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο . Ωστόσο ο γάμος τους αναβλήθηκε (δείτε εδώ γιατί), με τις φήμες να "οργιάζουν" για "σύννεφα" στη σχέση του ζευγαριού.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

ΝΑΣΥΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥΝΑΣΥΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ