«Τον υποδέχτηκε με πολλή πυγμή...» - Τα ξεκαρδιστικά σχόλια των "Ράδιο Αρβύλα" για την υπόκλιση του Γεραπετρίτη στον Ερντογάν

«Είδες, πως...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Τον υποδέχτηκε με πολλή πυγμή...» - Τα ξεκαρδιστικά σχόλια των

Η σατυρική εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, χαρίζει κάθε φορά γέλια μέχρι δακρύων με τα σχόλια και με τα βίντεο, που παρουσιάζουν. Φυσικά, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης είναι οι οικοδεσπότες της, και δε χάνουν την ευκαιρία, για να συζητήσουν, ότι συμβαίνει στην επικαιρότητα.

Έτσι, από τη χθεσινή τους θεματολογία, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, δεν μπορούσε να λείπει η συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και η υποδοχή του στο προεδρικό Μέγαρο από τον Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη (δείτε εδώ τι έγινε στη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του).

Τα επικά σχόλια των Ράδιο Αρβύλα για την υπόκλιση του Γεραπετρίτη στον Ερντογάν

«Τον υποδέχτηκε με πολλή πυγμή ο Υπουργός Εξωτερικών τον Ερντογάν. Του έσπασε τον τσαμπουκά», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, πριν προβληθεί το βίντεο με την είσοδο του Τούρκου προέδρου στο Μέγαρο Μαξίμου. «Αν υπήρχε πλάνο πίσω από τον Ερντογαν, θα τον βλέπαμε να βγάζει μέντες», πρόσθεσε μετά από την προβολή του, που δείχνει τον υπουργό να υποκλίνεται μπροστά στον Ερντογάν.

«Είδες, πως έγειρε μπροστά όλο μαγκιά», συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

Οι τρυφερές ευχές του Αντώνη Κανάκη για τα γενέθλια της κόρης του στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα

Ιδιαίτερη μέρα είναι η χθεσινή ημέρα (7/12) για την οικογένεια του Αντώνη Κανάκη, καθώς η κόρη του, Ευγενία, είχε τα γενέθλιά της και πέρα από τους εορτασμούς στο σπίτι τους, ο παρουσιαστής θέλησε να το γιορτάσει και με τους συναδέλφους, αλλά και το αγαπημένο του κοινό.

Έτσι, βγήκε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και ευχήθηκε στην αγαπημένη του κόρη, της έστειλε την αγάπη του, μαζί με ένα μεγάλο φιλί, ενώ έκανε και την αναφορά του στον γιο του, ο οποίος σίγουρα τον παρακολουθούσε.

«Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσουμε με κάτι προσωπικό γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια καθόμουν σε αυτήν εδώ την καρέκλα, φορούσα ένα ροζ πουκάμισο, είχα ένα χαμόγελο το οποίο πρέπει να είχε περάσει τα αυτιά μου σαν χάχας και αν έχει φτάσει εδώ πίσω και έπαιζα κάθε τρεις και λίγο αυτό εδώ το τραγούδι. Γιατί σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου που αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι της, το δικό μας δηλαδή, και παρακολουθεί και θέλω να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά! Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου! Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει. Ξέρεις εσύ... Το πιο καλό, το πιο έξυπνο, το όμορφο κορίτσι! Εντάξει, σταματάω… Σταματάω… Χρόνια πολλά, Ευγενία μου! Σε λατρεύω! Είναι και ο άλλος μούργος, ο Τζονάρας, τώρα εκεί κάπου και βλέπει», είπε χαρακτηριστικά ο περήφανος μπαμπάς και έστειλε ένα φιλί στην κάμερα.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την οικογένειά του

Αντώνης Κανάκης ευχές στην κόρη