Η άφιξη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα - Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μετά από χρόνια, που είχε να ταξιδέψει στη χώρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η άφιξη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα - Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την Πέμπτη 7/12 ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέφθασε στην Ελλάδα με σκοπό να ξεκινήσει η συνάντηση του στο Προεδρικό Μέγαρο με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με ρεπορτάζ, που εξασφάλισε η κάμερα του Open βλέπουμε την άφιξη του Τούρκου Προέδρου, καθώς και συζητήσεις για το κλίμα, που αναμένεται να επικρατήσει ανάμεσα σε εκείνον και στον Έλληνα Πρωθυπουργό αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας.

Η άφιξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα

Να τονίσουμε εδώ, πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν λέγεται, πως ο Ταγίπ Ερντογάν έχει αρκετά χρόνια να έρθει στη χώρα με το σημερινό ταξίδι του να κρατάει λίγες ώρες (δείτε εδώ τις έκτακτες ρυθμίσεις).

Οι αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών

Για σήμερα 7/12 και λόγω της άφιξης του Ερντογάν στη χώρα έχει αποφασιστεί στο κανάλι του Φαλήρου να μη βγει στον αέρα η καθημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s time, ενώ θα δοθεί μεγαλύτερη διάρκεια στους Αταίριαστους, οι οποίοι θα παραμείνουν μέχρι τις δύο παρά είκοσι, που θα πάρει τη σκυτάλη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Δείτε επίσης: «Θα με κάνεις να πω όνομα τώρα! Βγαίνεις επειδή θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου χωρίς λόγο, βρίζεις, κράζεις...» - Ο Μαυρικίου "καρφώνει" συνεργάτη της Φαίης Σκορδά

Όσον αφορά στο OPEN, αμέσως μετά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή Ώρα Ελλάδος, θα προβληθεί σε επανάληψη ένα από τα επεισόδια της εκπομπής του Τάσου Δούση, Εικόνες, ενώ από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι θα προβληθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που θα εστιάσει στη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

Στην ΕΡΤ1, από την άλλη πλευρά, από τις 12:55 έως τις 14:00 θα προβληθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή σε απευθείας σύνδεση με το ΕΡΤ NEWS, καθώς θα μεταδίδεται λεπτό προς λεπτό η άφιξη και η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από τις 13:00 μέχρι και τις 15:00, θα βγουν στον αέρα ο Γιώργος Κουβαράς και η Κατερίνα Δούκα, οι οποίοι μαζί με διεθνολόγους και πολιτικούς αναλυτές σχολιάζουν όσα θα συμβούν στην επίσκεψη, τις συμφωνίες που θα υπογραφούν, αλλά και την επόμενη ημέρα των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα μεταδοθεί η επανάληψη της σειράς Ηλέκτρα, ενώ η εκπομπή Πρωίαν σε είδον θα μεταδοθεί κανονικά.