Ελένη Τσαγκρινού: «Πήγε για...» - Το απρόοπτο με το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου

Όσα αποκάλυψε για το γάμο με τον σύντροφό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Τσαγκρινού: «Πήγε για...» - Το απρόοπτο με το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου

Το βράδυ της Πέμπτης 7/12 η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το "Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος". Εκεί την συνάντησαν οι κάμερες και την ρώτησαν για τον σύντροφό της, με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν.

Η πρόταση γάμου έγινε το περασμένο καλοκαίρι σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, όταν ο Dj Stephan μπροστά σε δεκάδες κόσμου, γονάτισε μπροστά στην καλή του και την ρώτησε αν θέλει να γίνει γυναίκα του - δείτε βίντεο από την πρόταση και το μονόπετρο.

Η αποκάλυψη της Έλενας Τσαγκρινού για το μονόπετρο της

«Μέχρι το καλοκαίρι θα παντρευτούμε. Μου έκανε πρόταση γάμου. Το δαχτυλίδι πρότασης πήγε για επισκευή. Κάποιος με μάτιασε και μου έφυγε ένα στρας. Η πρόταση έγινε σε κλαμπ με πάρα πολύ κόσμο», είπε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Έλενα.

Είναι τελικά έγκυος;

Η Έλενα Τσαγκρινού είχε εντοπιστεί από το Mega Καλημέρα με τις δηλώσεις που παραχώρησε η τραγουδίστρια να προβάλλονται την Πέμπτη (19/10) σχετικά με τα προσωπικά, αλλά και τα καλλιτεχνικά της σχέδια.

Με χαμόγελο απάντησε η τραγουδίστρια σε όσες ερωτήσεις, που της έγιναν με τις φήμες εγκυμοσύνης να γράφονται για εκείνη πριν από το καλοκαίρι. Έχοντας περάσει μερικοί μήνες η Έλενα έκανε γνωστό, πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί, καθώς το θεωρεί ευλογία και σε κάθε περίπτωση θα το ανακοινώσει όταν και αν έρθει η στιγμή.

«Παιδιά έχω πει, ότι θα το δηλώσω εννοείται δημοσίως, όταν θα έρθει αυτή η όμορφη και ευχάριστη ημέρα, γιατί είναι ευχή το να έρθει ένα παιδάκι σε εμένα και τον σύντροφό μου, από εκεί και πέρα δεν με ενοχλεί όχι και εννοείται θα το μοιραστώ μαζί σας», είπε.