«Να βρίζω και να βγάζω το φίδι από την τρύπα...» - Το "αιχμηρό" σχόλιο της Σάσας Σταμάτη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Στην προσωπική μου ζωή...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Να βρίζω και να βγάζω το φίδι από την τρύπα...» - Το

Η γνωστή δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη, έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Πρόσφατα, τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν μαζί της, μετά από φήμες, που επικρατούσαν γύρω από το όνομά της, οι οποίες την ήθελαν να βιώνει το δικός της Γολγοθά με τη νευρική ανορεξία (δείτε εδώ την απάντηση της δημοσιογράφου για το πρόβλημα της υγείας της).

Πρόσφατα, πραγματοποίησε μία δημόσια βραδινή εμφάνιση, και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες. Τα λόγια της παρουσιάστηκαν, σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή, αλλά και την κατάσταση στην προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για την επιστροφή της στην τηλεόραση και την προσωπική της ζωή

«Ο Νίκος Κοκλώνης με πήρε τηλέφωνο για κάτι... Νίκο, τηλεφώνησέ μου, ξέρεις εσύ. Άμα γίνει αυτό, δεν ξέρω αν θα είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Ακόμη και να μη γίνει, και μόνο που ένας άνθρωπος με πήρε τηλέφωνο, με κάλεσε στο γραφείο του, με σεβάστηκε και μου μίλησε με τόσο ωραία λόγια, για μένα είναι σαν να έχει γίνει. Οι περισσότεροι με θέλουν για αυτό το πράγμα, να πάω στο πάνελ και να βρίζω και να βγάζω το φίδι απ’ την τρύπα. Κάνω και αυτό, αλλά μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα, στα οποία δεν έχω δοκιμαστεί και θα ήθελα», είπε για τα επαγγελματικά της η επιτυχημένη δημοσιογράφος.

«Στα προσωπικά μου είμαι μόνη μου και είμαι τέλεια. Τα ωραιότερα δώρα τα παίρνω μόνη μου στον εαυτό μου. Συνήθως λέω, μη μου κάνετε δώρα, γιατί θα μου πάρετε καμιά βλακεία, δώστε μου καλύτερα λεφτά», σημείωσε επίσης για ην προσωπική της ζωή.