Επιστρέφει στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης; Οι 3 προτάσεις που έχει δεχτεί

«Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, έχω μια εντολή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχαν την πληροφορία πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί τρεις θεατρικές προτάσεις για την φετινή σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, με αφορμή την επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο για την δολοφονία του Χάσκι στην Αράχωβα, τον ρώτησε σχετικά.

Τι συμβαίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν θέλω να σχολιάσω το ρεπορτάζ που έχεις κάνει. Συνήθως όμως τα ρεπορτάζ τα δικά σου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πρέπει να επισημάνω ότι ο καλλιτεχνικός λώρος ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και στους πολίτες αυτής της χώρας δεν έχει διαλυθεί και αυτό φαίνεται από τις μεγάλες τηλεθεάσεις που έκαναν το σήριαλ το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, έχω μια εντολή. Το εφετείο θα γίνει το 2024, από εκεί και πέρα θα γίνει; θα αναβληθεί; Δεν ξέρω», ανέφερε αρχικά για τις προτάσεις που έχει δεχθεί.

Ενώ, για το πως βιοπορίζεται πλέον που δεν εργάζεται, απάντησε: «Όταν κάποια στιγμή το συζήτησα αυτό το θέμα, ξέρεις τι μου είπε; Όποιος ενδιαφέρεται το πως ζω να με πάρει να τον ρωτήσω. Είναι πολύ ευαίσθητα... δεν είναι σωστό για εμένα να πω κάτι περισσότερο».

Η μόνη δήλωση που έχει κάνει

Το τελευταίο διάστημα, το όνομα έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τις απόπειρες, αλλά και τη διπλή πράξη του βιασμού, καθώς δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως επιβιώνει αρκετά δύσκολα, διότι έχει καταστραφεί οικονομικά, αναζητώντας μάλιστα δουλειά ως ταξιτζής ή ως εργαζόμενος ή και ιδιοκτήτης κάποιου καφενείου.

Ο ίδιος, λοιπόν, το Σάββατο 23/9 μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, Ακόμα δεν είδες τίποτα, απάντησε για πρώτη φορά και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δε θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα μιλήσω. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου», είπε χαρακτηριστικά.