«Να ολοκληρώσω λίγο...», «Είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα...» - Χαμός στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα" ανάμεσα σε Καινούργιου και Γεωργακοπούλου

«Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Να ολοκληρώσω λίγο...», «Είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα...» - Χαμός στον αέρα της εκπομπής

Σοκαρισμένο παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες, ολόκληρο το πανελλήνιο τις δραματικές εξελίξεις μετά από την τραγική υπόθεση κακοποίησης του άτυχου χάσκι, με το όνομα Όλιβερ, στην περιοχή της Αράχωβας. Υπενθυμίζουμε, πως το σκυλί βρέθηκε μετά από μία ολόκληρη ημέρα, που αγνοούνταν από την οικογένειά του, άγρια χτυπημένο και κακοποιημένο. Προς το παρόν, τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, δεν έχουν βάλει στο στόχαστρο κάποιον ύποπτο (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις).

Το συγκεκριμένο θέμα, αποφάσισαν να σχολιαστεί στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, για να παραθέσουν ένα πιο ολοκληρωμένο ρεπορτάζ, καλεσμένος ήταν μέσω Skype, και ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

Κατά τη διάρκεια της αναφοράς και της συζήτησης, που αναπτύχθηκε στο πάνελ, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να μιλήσει για τα τελευταία γεγονότα. Ωστόσο, τα δικά της σχόλια έκανε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου παράλληλα, διακόπτοντας την οικοδέσποινα, με αποτέλεσμα να τσακωθούν ζωντανά στον αέρα.

Ο τσακωμός της Κατερίνας Καινούργιου με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου στον αέρα του "Super Κατερίνα"

«Να ολοκληρώσω λίγο αυτό που θέλω να πω... Υπάρχει μια φημολογία... Πες τα εσύ, αφού έχουν θέμα από πάνω, πες τα εσύ...», είπε αρχικά η παρουσιάστρια εκνευρισμένη, όταν εκεί που έλεγε τι έχει προηγηθεί στην υπόθεση, μίλαγε παράλληλα η δημοσιογράφος.

«Ποιος έχει θέμα; Βρε, συνεννοούμαστε, μού λένε κάτι από πάνω, οφείλω να πω ότι άκουσα... Πραγματικά παιδιά, είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα», σημείωσε η συνεργάτιδα της οικοδέσποινας και την διέκοψε, φανερά ενοχλημένη

«Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι...», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, προκειμένου να ελαφρύνει το κλίμα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

«Ό, τι θέλετε εσείς, συνεχίστε...», κατέληξε η παρουσιάστρια και προβλήθηκε σχετικό βίντεο στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Όταν μιλάω, να μη μιλάς!» - Ξέσπασε σε γέλια μόλις της φώναξε

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Εγώ εσάς θα σας φιλούσα! Τέτοια μάτια και χείλη πού θα τα έβρισκα;» - Κοκκίνισε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου με το φλερτ του

Super Κατερίνα: «Αγαπημένοι μου τηλεθεατές, έπεσε μαύρο...» - Η ανακοίνωση της Καινούργιου

Super Κατερίνα: Σε κατάσταση σοκ η Καινούργιου με τη δήλωση που ακούστηκε στον αέρα - «Έλα Παναγία μου»

Μετά τα μπουζούκια στην ίδια θεατρική παράσταση Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππος Τσαγκρίδης - Οι αναρτήσεις που έκαναν

«Κανείς δεν...» - Ο γιατρός που ερωτεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου και εξαφανίστηκε

«Διακοσμητική είμαι; Τι χαλάρωσε, ρε Θέμη;» - Πυρ και μανία η Καινούργιου στον αέρα του "Super Κατερίνα"

«Αυτό είναι το όνειρό μου...» - Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η συνέντευξη της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλας Αρμουτίδου