Στα δικαστήρια η Στέλλα Μπεζαντάνου με ένοικο που μένει σε σπίτι της - Τι συνέβη;

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα φτάσει η Στέλλα Μπεζαντάκου με ένοικο σε σπίτι της, καθώς δεν της καταβάλει μίσθωμα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό έχει καταγγείλει για "εισβολή και απάτη" εν ενεργεία αστυνομικό στη ΓΑΔΑ, καθώς όπως έχει δηλώσει έχει εγκατασταθεί στο σπίτι, που του νοικιάζει η ίδια στη Γλυφάδα, χωρίς να καταβάλει τα μισθώματα αξίας 1.300 ευρώ μηνιαίως.

Του έχει στείλει εξώδικο, εξηγώντας πως η δοσοληψία άρχισε πριν έναν χρόνο περίπου, όταν εκείνος έδειξε ενδιαφέρον να νοικιάσει το σπίτι. Συμφώνησαν να κάνουν συμβόλαιο για τρία χρόνια στο όνομα μάλιστα της συζύγου του, ενώ όταν μπήκε μέσα και άρχισε να μένει, αρνήθηκε να κάνει μισθωτήριο και ξεκίνησε να μην καταβάλει το ενοίκιο - δείτε πόσα χρήματα της χρωστάει.

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της Στέλλας Μπεζαντάκου

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος χρησιμοποίησε την ιδιότητα του και δεν εμφανίστηκε ποτέ να κάνει συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να μην δίνει το μίσθωμα. Συναντήθηκαν, της είπε δώσε μου τα κλειδιά να μεταφέρω τα πράγματα γιατί επείγομαι να μπω. Μπήκε λοιπόν στο σπίτι, έλεγε ότι θα έρθω την επόμενη εβδομάδα, δεν θα χάσει τα λεφτά. Έτσι την εξαπάτησε, της πήρε τα κλειδιά, την χρέωσε στην ΔΕΗ και τα κοινόχρηστα και από τότε έχει εξαφανιστεί. Δεν μιλάμε για μαύρο χρήμα. Υπάρχει προφορική μίσθωση. Έχει γίνει μια υπεύθυνη δήλωση που συμφωνείται το ενοίκιο και ο χρόνος και την υπέγραψε ο αστυνομικός. Μαθαίνουμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει καταδικαστεί και άλλες φορές και η υπηρεσία του δεν έχει ενημερωθεί ποτέ. Έχει κάνει ξανά την ίδια διαδικασία. Είναι της ασφάλειας. Θέλουμε ο υπουργός να ενημερωθεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της, Αναστάσιος Ντούκας.

«Δεν απευθύνθηκα εγώ στον υπουργό απευθύνθηκε ο δικηγόρος μου, ο κύριος Ντούγκας γιατί το άτομο που μιλάμε είναι αστυνομικός, είναι εν ενεργεία ακόμα. Δεν είναι ενοικιαστής, για εμένα είναι καταληψίας αυτή τη στιγμή, έχει κάνει κατάληψη στο σπίτι μου. Όλη αυτή η ιστορία με έχει διαλύσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Έχουν επανέλθει οι κρίσεις πανικού που πάθαινα πριν από 15-20 χρόνια, δεν θέλω να το συζητώ με έχει διαλύσει και ψυχικά και οικονομικά δηλαδή. Η δικαιοσύνη θα δούμε τι θα γίνει και περιμένουμε», είπε από πλευράς της η Στέλλα Μπεζαντάκου.