«Γιατί θέλει να ξαναμπεί, να κάνει τι; Για να ξανακλέψει;» - "Καταπέλτης" ο Τάκης Καραγκούνιας για την Κατερίνα Δαλάκα

«Το όνειρο μου είναι να μπω στο Survivor φέτος και να το "σηκώσω"»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Γιατί θέλει να ξαναμπεί, να κάνει τι; Για να ξανακλέψει;» -

Πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά σχετικά με τον ποιοί παίκτες θα συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του Survivor, Ακόμη, όμως τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα παρά τα όσα ακούγονται.

Ωστόσο φημολογείται ότι η Κατερίνα Δαλάκα, επιθυμεί να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπή του Πρωινού, ο Ατζούν είχε συνάντηση μαζί της Βόλο, όπως και με τον Αχιλλέα Μπέο (δείτε εδώ τον λόγο του ταξιδιού του).

"Καταπέλτης" ο Τάκης Καραγκούνιας για Κατερίνα Δαλάκα

Το πρωί της Παρασκευής 8/12, ο Τάκης Καραγκούνιας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μεταξύ άλλων σχολίασε αρνητικά το ενδεχόμενο να ξαναμπεί η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να λάβει ξανά μέρος ο ίδιος.

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, αυτός είναι ο εαυτός μου. Αν δεν γουστάρω κάποιον, σηκώνομαι και φεύγω. Στο Survivor δεν μπορώ να φύγω, οπότε ανέχομαι καταστάσεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιος είμαι, ένας αληθινός χαρακτήρας» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Έχω εθισμό με το Survivor. Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να συμμετέχω. Προπονούμαι όλη μέρα. Θέλω να πάω και να το σηκώσω. Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση και απ’ ό,τι γνωρίζω δεν έχει γίνει σε κάποιον. Είναι παραφιλολογίες αυτά που λέγονται. Το όνειρο μου είναι να μπω στο Survivor φέτος και να το "σηκώσω"» αποκάλυψε.

«Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ οικονομικά, τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Είχα χρέη, ξεχρέωσα, φροντίζω την κορούλα μου όσο καλύτερα μπορώ. Είχα μία καλή δουλειά αλλά ήταν πολύ επικίνδυνη. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου» εξομολογείται ο Τάκης Καραγκούνιας στο Πρωινό ΣουΣού.

«Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιχνίδι όμως υπήρχαν κάποιοι παίκτες... Ακούω ότι θέλουν η Ασημίνα και η Δαλάκα να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί να κάνει τι; Για να ξανακλέψει τους κανόνες; Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιχνίδι αλλά υπήρχαν κάποιοι παίκτες που έκαναν παρανομίες» σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Τάκης Καραγκούνιας.

Δείτε εδώ το βίντεο: