«Βάλαμε τον Τριαντάφυλλο να συνεργαστεί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου για...» - Η άγνωστη ιστορία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών

«Τον Αλκαίο τον είχε μία εταιρεία σε ένα συρτάρι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εύη Δρούτσα είναι μία από τις γνωστές και επιτυχημένες στιχουργός στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και έχει βρεθεί στα άδυτα της μουσικής βιομηχανίας.

Σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική και βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη, στην πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής πορείας σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως είναι ο Τριαντάφυλλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και ο Γιώργος Αλκαίος. Δεν είναι βέβαια, η πρώτη φορά, που η στιχουργός κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για τη μουσική βιομηχανία (δείτε τι είχε πει πρόσφατα για τη σύλληψη επώνυμου προσώπου).

Η αποκάλυψη της Εύης Δρούτσα για τη συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Τριαντάφυλλο

«Τον Γιώργο Αλκαίο, τον είχε μια εταιρεία στο συρτάρι. Δεν τον είχε κάνει τίποτα, δεν τον αξιοποιούσε καθόλου. Εγώ του έλεγα τότε, "εγώ θέλω να πάω να δω αυτόν". Μου λέγανε από εκεί "τι να τον δεις;", λέω "εγώ θέλω να πάω να τον δω", πάω και του λέω, "θα σε κάνω...", μου λέει "εμένα; τι;". Τον έχω στηρίξει σαν παιδί μου τον Γιώργο, και τον Τριαντάφυλλο και τη Νατάσα.

Η Νατάσα, όταν βγήκε της λέγανε, ότι δεν κάνει. Εγώ την έκανα. Και την έκανα με ποιον μαζί; Με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος ήταν ψηλά και βάλαμε την Νατάσα μαζί του, για να τη βοηθήσει. Όλα αυτά τα αποποιήθηκε η Νατάσα, είναι πάρα πολύ άσχημο να αποποιήσε κάποιον που σε έχει βοηθήσει, δε θα σου βγει τώρα, δε θα σου βγει σε λίγο, θα σου βγει μετά», είπε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή και επιτυχημένη στιχουργός για τους καλλιτέχνες, που έχει στηρίξει.