«Όπως κι αν είσαι σε αγαπώ...» - Το διαφορετικό ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή με τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου

«Α ρε Γιάννη...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Όπως κι αν είσαι σε αγαπώ...» - Το διαφορετικό ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή με τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών, και ήδη οι περισσότεροι έχουμε αρχίσει να χαλαρώνουμε και να αναμένουμε τις διακοπές. Να περάσουμε στιγμές με συγγενείς και φίλους, να φάμε διάφορα γλυκίσματα και να ξεκουραστούμε είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες. Οι αγαπημένοι μας celebrities δεν αποτελούν εξαίρεση όλων αυτών.

Στολίζουν τα σπίτια τους, μπαίνουν στις κουζίνες τους και ετοιμάζουν μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες, αλλά και ενθουσιάζονται. Τα πλατό των εκπομπών έχουν στολιστεί ήδη από την περασμένη εβδομάδα και όλο αυτό φτιάχνει τη διάθεση των συνεργατών (δείτε εδώ το στολισμένο πλατό της εκπομπής "Ελένη").

Έτσι, σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η αγαπημένη και αρκετά δημοφιλής παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, που είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οικοδέσποινα, στη μεσημεριανή εκπομπή, "Ελένη", και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, φανερά ευδιάθετη αποφάσισε να κάνει ένα πολύ διαφορετικό ξεκίνημα.

Την είδαμε να μπαίνει στην εκπομπή από το καμαρίνι της, και να τραγουδάει, όχι κάποιο επίκαιρο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, όπως θα περίμεναν όλοι, αλλά Γιάννη Πλούταρχο.

Η ιδιαίτερη έναρξη της εκπομπής "Ελένη" με τη Μενεγάκη να τραγουδάει Πλούταρχο

«Είσαι το δάκρυ που καίει στα μάτια μου... Γιάννη πολύ σε ευχαριστούμε, που μας έντυσες μουσικά το ξεκίνημα της εκπομπής μας σήμερα... Α ρε Γιάννη, Πλούταρχος μοναδικός... Κι έτσι δώστε και κάτι ακόμα... Πάμε δυνατά... Και κινήσεις λίγο δεξιά και αριστερά, για να κάνουμε γυμναστική για τη μεσούλα... Και άλλο τραγούδι... Όπως κι αν είσαι σε αγαπώ... Κάνετε λίγη υπομονή με τη φωνούλα μου παιδιά, γιατί εγώ το νιώθω τώρα, το νιώθω... Και δεν πειράζει, εαν υπάρχει μία παραφωνία... Να το ξέρεις σου φωνάζω, πως σε αγάπησε πολύ το καλύτερο παιδί... Δυναμώστε το... Μπράβο ρε παιδιά... Α ρε κέφια...», είπε κατά το ξεκίνημα της εκπομπής η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Ενώ παράλληλα, ο γνωστός σεφ, Γιώργος Τσούλης, μέσα από την εκπομπή αφιέρωσε το τραγούδι "Όλα σε εσένα τα βρήκα".