Κόκκινο και με πολλά έλατα: Το Χριστουγεννιάτικο πλατό της εκπομπής "Ελένη"

Η διαφορετική έναρξη της Ελένης Μενεγάκη

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κόκκινο και με πολλά έλατα: Το Χριστουγεννιάτικο πλατό της εκπομπής

Είναι φανερό, πως πλέον ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων. Όλοι σιγά σιγά αρχίζουμε και μπαίνουμε στο κλίμα, και αποκτάμε ένα Christmas Mood. Ήδη πολλοί από εμάς έχουν στολίσει τα σπίτια τους, και έχουν μπει στην κουζίνα για να φτιάξουν τα παραδοσιακά γλυκίσματα, όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Ακόμα και πολλοί celebrities έχουν επιλέξει, κιόλας τους πιο θεαματικούς χριστουγεννιάτικους στολισμούς για τα δέντρα των σπιτιών τους (δείτε εδώ το έλατο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου). Αυτές οι διακοσμήσεις μας έχουν εντυπωσιάσει, ή και τους πιο αργοπορημένους, που ακόμα δεν έχουμε στολίσει, αποτελούν μία έμπνευση, για να το κάνουμε (δείτε εδώ το στολισμό υπερπαραγωγή, που έκαναν στο σπίτι τους ο Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού). Ασφαλώς, από όλο αυτό το εορταστικό κλίμα, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι τηλεοπτικές εκπομπές, και δε οι πρωινές, όπως είδαμε σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο "Happy Day" (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό πλατό), και δεν ήταν το μόνο. Ακόμα και, η Κατερίνα Καινούργιου, στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, φάνηκε να εναρμονίζεται με το στολισμένο περιβάλλον, και να έχει ένα πιο χριστουγεννιάτικο outfit (δείτε εδώ το στολισμό στο πλατό και την εμφάνισή της).

Εξαίρεση σε όλο αυτό, δεν αποτέλεσε και η εκπομπή "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Με μία διαφορετική έναρξη η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε σε ένα πολύ γιορτινό πλατό πολύ χαρούμενη και εντυπωσιακή.

Το Χριστουγεννιάτικο παλτό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και η έναρξη της

«Χρόνια πολλά, καλή εβδομάδα! Χαίρομαι που επιτέλους μπαίνουμε και στα δικά μας σπίτια, στολισμένοι. Νιώθω τόσο όμορφα που είμαστε εδώ και είπα να κάτσω στον καναπέ να το δω όπως το βλέπετε και εσείς από τα σπίτια σας. Είναι αυτό που και για τη δική μας αλλά και τη δική σας διάθεση, αυτό το όνειρο των Χριστουγέννων είναι αυτό που θέλουμε να μεταδώσουμε σε εσάς.

Ακόμη και τα τελευταία σπίτια που δεν έχουν προλάβει να στολίσουν, ανάμεσα σε αυτά και το δικό μας, ήρθε η ώρα να στολίσουμε. Βάλτε χρώμα στη ζωή μας. Ακόμη και αν δεν έχετε χώρο να στολίσετε ένα δεντράκι, πάρτε φώτα, βάλτε τη κάπου γιατί καμιά φορά από μικρά πραγματάκια η διάθεσή μας μπορεί να πάει αλλού», ανέφερε η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά την έναρξη της εκπομπής της. Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα γενικό πλάνο του στολισμένου στούντιο, και η παρουσιάστρια καθόταν στον καναπέ των καλεσμένων.

Το πλατό ήταν όλο στολισμένο σε κόκκινες αποχρώσεις με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικά άνθη, όπως τα αλεξανδρινά, γκι και ήταν γεμάτο με λαμπιόνια και φωτιστικά αστέρια.