Γεμάτο με χιονανθρώπους και Χριστουγεννιάτικα γλυκά: Στολίστηκε στα γιορτινά το πλατό του "Happy Day"

Μία Αγιοβασιλίτσα και ένα ζευγάρι χριστουγεννιάτικες κάλτσες...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γεμάτο με χιονανθρώπους και Χριστουγεννιάτικα γλυκά: Στολίστηκε στα γιορτινά το πλατό του

Είναι δεδομένο, πως έχουμε μπει για τα καλά πλέον σε Χριστουγεννιάτικο mood. Πέρα από τα στολισμένα μαγαζιά, και τη γιορτινή εμφάνιση της Αθήνας (δείτε εδώ πώς φωταγωγήθηκε η πρωτεύουσα), αλλά και οι υπόλοιπες πόλεις της χώρας, ακόμη και τα χιόνια που είδαμε το Σαββατοκύριακο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη "λευκή" Βόρεια Ελλάδα), ο Νοέμβριος έρχεται στο τέλος του και ο Δεκέμβριος ο μήνας των εορτών ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη.

Έτσι, πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο κλίμα των εορτών και να στολίζουν τα σπίτια τους, αλλά και να ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικα κεράσματα, όπως μελομακάρονα, κουραμπίεδες και άλλα αντίστοιχα. Φυσικά, από όλη αυτή την προετοιμασία δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι Έλληνες celebrities (δείτε εδώ το στολισμό υπερπαραγωγή, που έκαναν στο σπίτι τους ο Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού), αλλά και τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών.

Αυτό έκανε και η πρωινή την εκπομπή "Happy Day", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, η οποία έχει έναν ονειρεμένο στολισμό, όπως μας έδειξαν σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Το πλατό της εκπομπής, που έχει οικοδέσποινα τη γνωστή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, έβαλε την πιο γιορτινή του φορεσία και ενθουσίασε τους συντελεστές του.

Στολίστηκε το πλατό του "Happy Day"

Έχει αρχίσει ήδη να μυρίζουν Χριστούγεννα, όπως μας απέδειξε και η πρωινή εκπομπή του Alpha. Με ένα ψηλό δέντρο με λιγοστές μπάλες και πολλούς χιονανθρώπους, με το αγαπημένο και πασίγνωστο τραγούδι της Mariah Carey, "All I want for Christmas", αλλά και πολλά χριστουγεννιάτικα γλυκά ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή.

«Μια γλυκιά καλημέρα, καλώς ήρθατε στο στολισμένο μας σπίτι. Στολίσαμε και στο σπίτι και στη δουλειά. Μέχρι και χριστουγεννιάτικη στέκα βάλαμε στην κάμερα», είπε η παρουσιάστρια στην αρχή. Η συνεργάτιδά της, Τίνα Μεσσαροπούλου, επίσης ντύθηκε και Αγιο- βασιλίτσα, για να μπει περισσότερο στο κλίμα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, με τη σειρά του, αν και ήταν αρκετά καλοκαιρινός, με βερμούδα και κοντομάνικο πουκάμισο, έβαλε κάλτσες με τον Άγιο Βασίλη.