Γιώργος Μαζωνάκης: Ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνιση του στα μπουζούκια ενώ τον περίμενε ο κόσμος να βγει

«Το μαγαζί ήταν γεμάτο από κρατήσεις! Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7/12, στο κέντρο όπου εμφανίζεται φέτος ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Ηλία Καμπακάκη, καθώς ο πρώτος δεν εμφανίστηκε ποτέ και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε το χθεσινό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με ρεπορταζ της εκπομπής Πρωινό Σουσου και του Νίκου Γεωργιάδη, το πρωί της Παρασκευής 8/12, ο Γιώργος Μαζωνάκης την τελευταία στιγμή ακύρωσε την εμφάνιση του χωρίς καμία δικαιολογία.

Τι συνέβη με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος, πριν απο μία εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία των δημοσιογράφων,, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει στα νυχτερινά κέντρα. Μάλιστα πριν απο λίγο καιρό είχε αναβληθεί και η συναυλία του στο Λυκαβηττό για τα 30 χρόνια της πορείας του στο τραγούδι η οποία έγινε μία εβδομάδα αργότερα στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Μία ώρα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα στις 10 το βράδυ, το μαγαζί ήταν γεμάτο από κρατήσεις, ο Ηλίας Καμπακάκης, ενημερώθηκε από συνεργάτη του Γιώργου Μαζωνάκη ότι ο Γιώργος δεν θα έρθει καθόλου στο μαγαζί, χωρίς δικαιολογία. Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση στα social» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης: «Σε περιμένω να μου μάθεις το κουπλέ από το...» - Η πρόκληση του Γιώργου Μαζωνάκη στη Βίκυ Καγιά μπροστά από το πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Δεν έχει μιλήσει κανείς από το περιβάλλον του. Πλέον ο κύκλος του είναι πολύ περιορισμένος γιατί έχουν αποχωρήσει και συνεργάτες του. Ελπίζουμε ότι είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Θέλω να προλάβω και να πω ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο καλλιτεχνών είναι εξαιρετικές, δεν υπήρξε θέμα να έχουν τσακωθεί» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αναβολή της συναυλίας του στην Πάτρα

Το περασμένο καλοκαίρι αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στην Πάτρα, γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ενημερώσει τους θαυμαστές του που ήθελαν να πάνε να τον απολαύσουν.

«Κυρίες και κύριοι της Πάτρας. Hello! 1ος λόγος: Καύσωνας. 2ος λόγος: Απαγόρευση εργασιών τις μεσημεριανές ώρες. Φρονώ ότι είναι απαραίτητο να μεταφέρουμε τη Μάζωξή μας – συναυλία για το Σεπτέμβριο.

Ημερομηνία θα σας πω μετά από συνεννόηση με το Στάδιο την Δευτέρα. Σας ευχαριστώ. Με αγάπη, Γιώργος Μαζωνάκης», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης στην ανάρτηση του σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας.Γιώργος Μαζωνάκης συναυλία Πάτρα ακύρωση