«Έχω στο μυαλό μου πρόσωπα της τηλεόρασης, που λέω όχι όχι...» - Η αποκάλυψη της Νάντιας Μπουλέ για τις δυσκολίες στο χώρο

«Έχει αλλάξει πάρα πολύ το τοπίο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έχω στο μυαλό μου πρόσωπα της τηλεόρασης, που λέω όχι όχι...» - Η αποκάλυψη της Νάντιας Μπουλέ για τις δυσκολίες στο χώρο

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, Νάντια Μπουλέ, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή "Fay's Time", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά.

Την αγαπημένη παρουσιάστρια έχουμε καιρό να τη δούμε στην τηλεόραση, αφού έχει επιλέξει να απέχει και να αφιερωθεί στην ανατροφή της κόρης της (δείτε εδώ το σύντροφό της). Στην εκπομπή, ωστόσο, μίλησε και για την επιλογή της αυτή, αλλά και τα δύσκολα περιστατικά, που έχει βιώσει στο χώρο.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ για τα δύσκολα χρόνια στην τηλεόραση

«Έχει αλλάξει πάρα πολύ το τοπίο της τηλεόρασης, τα τελευταία χρόνια. Πιο δύσκολα θα έβρισκα θέση, που να μου ταιριάζει σε αυτήν. Θα μπορούσα να βρω θέση σε σειρά, όπως είχα κάνει, ή σε μία εκπομπή, όπως το "DOT", που είναι κάτι πολύ μαζεμένο. Ήταν πολύ λίγες ώρες γυρισμάτων, που μπορούσα να ανταποκριθώ, και συνεντεύξεις άλλου στυλ.

Δε νομίζω, ότι τώρα μπορώ να μπω σε έναν καθημερινό αγώνα, σαν αυτό που κάνουν οι πρωινές εκπομπές. Το έκανα στο παρελθόν, αλλά σε αυτή τη φάση και με τις αλλαγές της τηλεόρασης, θεωρώ, ότι πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι. Θεωρώ, πως είναι τρομερά δύσκολο, και πρέπει ψυχικά και σωματικά να πατάς πολύ γερά στα πόδια σου.

Παλιά ήταν επίσης δύσκολα τα πράγματα. Και τώρα που το σκέφτομαι, και τότε ήταν μία σκληρή εποχή. Έχω στο μυαλό μου πρόσωπα της τηλεόρασης, που τα σκέφτομαι και λέω όχι όχι όχι. Θυμάμαι, ότι προσπαθούσα τότε, να αποδείξω, πως δεν είμαι ελέφαντας. Έλεγαν πράγματα πολύ τραβηγμένα για εμένα», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής η ηθοποιός.