Αποκάλυψη σοκ: «Είχαμε κάνει την πρώτη συζήτηση αλλά τελικά...» - Σε ποιο ρόλο θα βλέπαμε τον Ετεοκλή Παύλου στο Survivor

«Θα ταίριαζε απόλυτα στο project αυτό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αποκάλυψη σοκ: «Είχαμε κάνει την πρώτη συζήτηση αλλά τελικά...» - Σε ποιο ρόλο θα βλέπαμε τον Ετεοκλή Παύλου στο Survivor

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη πορχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου, το πρωί της Παρασκευής 8/12, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star. H παρουσιάστης εξομολογήθηκε ότι του είχε γίνει πρόταση για να πάει στο Survivor, όχι ως παίκτης αλλά σε ρόλο που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τωρα.

Ωστόσο σήμερα ο παρουσιάστης προχώρησε και σε μια ακόμη προσωπική εξομολόγηση Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως χθες 7/12 χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, καθώς η μικρή Μελίτα είναι άρρωστη και έπρεπε μα την δει γιατρός.

«Να πω κάτι για την Μελίτα μου γιατί είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι. Έξαλλος είμαι από χθες παιδιά. Τι πέρασα στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά στεναχωρήθηκα και προβληματίστηκα κιόλας. Η μικρούλα ήταν άρρωστή, έχει βρογχίτιδα. Το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο. Ήταν η ημέρα που ο Ερντογάν ήρθε στην Ελλάδα. Δεν το περίμενα, δεν το πίστευα ότι παρέλυσε όλη η χώρα και δεν μπορείς να πας σε ένα νοσοκομείο. Παιδιά βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα. Να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο, να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλον μπροστά μου. Εγώ αγχωμένος γιατί...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Τι αποκάλυψε ο Ετεοκλής Παυλου για το Survivor

«Το ξέρετε ότι μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor; Ήταν να είμαι βοηθητικός σε αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιανός, δεν ήξερα με ποιον τρόπο αλλά μου είχε γίνει πρόταση επίσημα. Είχα πάει για ραντεβού στον ΣΚΑΪ, είχαμε κάνει την πρώτη συζήτηση αλλά τελικά δεν συνεχίστηκε. Δεν ευδοκίμησε η κουβέντα και δεν έγινε κάτι παραπάνω» αποκάλυψε

«Στην ουσία μου είχαν πει ότι τους άρεσε πάρα πολύ η ιδέα και το concept ότι ένας Survivor στη ζωή, επειδή έχω περάσει κάποια πράγματα δικά μου, θα ταίριαζε απόλυτα στο project αυτό. Προφανώς δεν υπήρχε η σύγκριση με κανέναν παρουσιαστή. Απλά ήθελαν να είμαι κάπου εκεί στο project, να με εντάξουν κάπου μαζί με τον παρουσιαστή» ανέφερε.

«Μπορεί να ήθελαν να δουν: είσαι καλός, τα λες; Πάντως μου είχε γίνει η πρόταση τότε, το θυμάμαι. Δεν ευδοκίμησε εν τέλει αλλά δεν έχει σημασία» κατέληξε.

ΕΤΕΟΚΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ