«Χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο! Η μικρή έχει..» - Άρρωστη η κόρη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου

Η περιπέτεια στους δρόμους της Αθήνας την ημέρα που ήταν στην χώρα ο Ερντογάν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο! Η μικρή έχει..» - Άρρωστη η κόρη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου σήμερα Παρασκευή 8/12 στην εκπομπή BreakfastStar. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως χθες 7/12 χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, καθώς η μικρή Μελίτα είναι άρρωστη και έπρεπε μα την δει γιατρός.

Παρόλα αυτά, η ταλαιπωρία που βίωσε ήταν τεράστια, καθώς λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στον Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε εικόνες), είχαν κλείσει σχεδόν όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και δεν μπορούσε να φτάσει στο νοσοκομείο.

Αποκάλυψε επίσης πως ούτε οι άνθρωποι της τροχαίας τον βοήθησαν, μεταφέροντας μάλιστα και τον διάλογο που είχε με έναν αστυνομικό, θέλοντας να του ζητήσει βοήθεια για να φτάσει στο νοσοκομείο.

Η αποκάλυψη του Ετεοκλή Παύλου

«Να πω κάτι για την Μελίτα μου γιατί είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι. Έξαλλος είμαι από χθες παιδιά. Τι πέρασα στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά στεναχωρήθηκα και προβληματίστηκα κιόλας. Η μικρούλα ήταν άρρωστή, έχει βρογχίτιδα. Το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο. Ήταν η ημέρα που ο Ερντογάν ήρθε στην Ελλάδα. Δεν το περίμενα, δεν το πίστευα ότι παρέλυσε όλη η χώρα και δεν μπορείς να πας σε ένα νοσοκομείο. Παιδιά βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα. Να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο, να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλον μπροστά μου. Εγώ αγχωμένος γιατί έπρεπε να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη με τον αδερφό μου γιατί δεν ήμασταν μαζί και πήγαινα να τους βρω στο νοσοκομείο.

Σταματάω και λέω στον αστυνομικό "συγγνώμη με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;" και μου απαντάει "καλά εντάξει τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Κάτσε εδώ όπως είσαι". Του λέω "πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Τι να πω στο παιδί; Να αρρωστήσει αφού φύγει ο Ερντογάν από την Ελλάδα; Είστε με τα καλά σας; Βρες μου μια εναλλακτική". Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, μπαίνω στη θέση των ανθρώπων που βίωσαν κάτι παρόμοιο. Τελικά όλα καλά, γυρίσαμε το βράδυ. Θέλει προσοχή και την φροντίδα που χρειάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Να σημειώσουμε πως άρρωστη είναι και η Ελένη Χατζίδου, με αποτέλεσμα στο πλατό να είναι μόνος του - δείτε τι έχει πει για την υγεία της.