«Η προσωπική μου ζωή είναι χάλια, είμαι σε πένθος...» - Αποκάλυψε τον χωρισμό του στην εκπομπή "Fay's Time"

«Δεν μπορώ να απαντήσω το λόγο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η προσωπική μου ζωή είναι χάλια, είμαι σε πένθος...» - Αποκάλυψε τον χωρισμό του στην εκπομπή

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή Fay's Time, παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8/12. Ο ίδιος μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό του αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει και συζητήθηκε σχετικά με τη στείρωση.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου

«Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος, όχι μόνος. Η προσωπική μου ζωή είναι χάλια, ένα χάος. Χώρισα και είμαι σε πένθος. Αν έχεις κάνει μια μεγάλη σχέση ο χωρισμός είναι πένθος. Δεν μπορώ να απαντήσω το λόγο του χωρισμού, ήταν κοινή απόφαση. Δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα, είμαι ακόμα σε πένθος» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Αυτό όντως ισχύει! Δεν είχε συμφωνηθεί από την αρχή της εκπομπής...» - Η δήλωση του Γιώργου Λιάγιου μετά το ξέσπασμα της Ελίνας Παπίλα για το "Είμαστε μαζί"

«Αυτά τα θέματα τα γνωρίζω πάρα πολύ καλά, το έχω μελετήσει δεν το είπα έτσι. Η μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος είναι το να κάνει ένα παιδί. Το να στειρωθώ δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό.Yπάρχουν πολλά παιδιά για υιοθεσία, δεν έχουμε κανένα σοβαρό dna και λόγο για να κάνουμε το δικό μας παιδί, ας υιοθετήσουμε. Το να στειρωθεί ο Γιώργος ο Λάγιος, δεν απασχολεί κανέναν στο χωροχρόνο. Είμαστε μια γελοιότητα στο σύμπαν. Πρέπει να στειρώνουμε περισσότερο τους ανθρώπους, λιγότερο τα ζώα»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η σπόντα της περί... πρώην συντρόφων

«Θαρρώ πως υπήρχαν σύντροφοι στη ζωή μου που εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιότητα μου. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σίγουρα το έκαναν. Από εκεί και πέρα όμως δεν είμαι και ηλίθια. Το έβλεπα αλλά ο έρωτας και τα ροζ γυαλιά τα κάνουν να φαίνονται όλα όμορφα και ήθελα να βοηθήσω τον άνθρωπο μου εκείνη την στιγμή να κάνει και αυτός το κομμάτι του επειδή εγώ είχα μια πάρα πολύ έντονη δημοσιότητα» είχε πει στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

«Εμένα με ενοχλεί όμως η αχαριστία, γενικά. Το ότι κάποιος θα είναι δίπλα μου, θα το κάνει τόσο ανοιχτά και μετά θα μιλάει και άσχημα για μένα, ε ρε φίλε, δεν πάει έτσι! Θα σου γυρίσει και πρόσεχε! Δεν το έχω για συγκεκριμένο πρόσωπο, γενικά. Γενικά το λέω, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου».

«Έχω δεχθεί πρόταση γάμου και live κιόλας! Σίγουρα εκεί δεν λες όχι, το πας λίγο από εδώ και λίγο από εκεί και κάπως το μανατζάρεις. Φαντάζομαι και εγώ φαινόμουν ότι δεν ήμουν έτοιμη για γάμο οπότε, όταν δέχθηκα την πρόταση, έπεσα λίγο από τα σύννεφα και ήμουν τύπου «μα δεν με ξέρεις καθόλου; Δεν με βλέπεις, δεν είμαστε μαζί; Είσαι σε άλλον κόσμο;». Οπότε εκεί αναθεωρείς πράγματα για όλη τη σχέση, όχι μόνο για την πρόταση» κατέληξε Κάτια Ταραμπάνκο.