«Αυτό όντως ισχύει! Δεν είχε συμφωνηθεί από την αρχή της εκπομπής...» - Η δήλωση του Γιώργου Λιάγιου μετά το ξέσπασμα της Ελίνας Παπίλα για το "Είμαστε μαζί"

«Εγώ και ο Αντώνης Βλοντάκης ήμασταν λίγο πιο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό όντως ισχύει! Δεν είχε συμφωνηθεί από την αρχή της εκπομπής...» - Η δήλωση του Γιώργου Λιάγιου μετά το ξέσπασμα της Ελίνας Παπίλα για το

Η Ελίνα Παπίλα, πριν από λίγες ημέρες, προχώρησε σε μερικές δηλώσεις για τα αρνητικά σχόλια που άκουγε για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, μιλώντας για τα χαμηλά ποσοστά που σημειώνουν κι άλλες εκπομπές αυτή τη στιγμή, για τις οποίες δεν γίνεται λόγος (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Λάγιος στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 6/12, καθώς ήταν μέρος του προγράμματος. Ο ίδιος εξήγησε όσα γνώριζε για τις συζητήσεις που έκανε η παρουσιάστρια με το κανάλι και για τις αλλαγές που τους είχαν ζητηθεί να κάνουν.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λάγιου για την εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα

«Την καταλαβαίνω. Εγώ δεν το είχα αυτό, γιατί ότι και να γινόταν δεν ήμουν εγώ παρουσιαστής. Όλο το βάρος το είχε η Ελίνα. Ήταν πολύ επαγγελματίας, ήταν ευχάριστη, δεν μας το μετέφερε καθόλου, αλλά εγώ το καταλάβαινα, που είχαμε έρθει πιο κοντά. Όσοι παρακολουθούν και συγκρίνονται με άλλους παρουσιαστές και εκπομπές, θα μπαίνουν συνέχεια στη διαδικασία να λένε "αν το κάνω καλά ή αν φταίω εγώ". Είναι δηλητήριο η σύγκριση. Δεν συγκρινόμαστε. Κάνε αυτό που κάνεις όσο καλύτερα μπορείς και αυτό είναι αρκετό. Είχε πέσει στο τραπέζι να σχολιάζουμε περισσότερο καθημερινότητα και lifestyle. Απλά αυτό δεν είχε συμφωνηθεί από την αρχή της εκπομπής και εγώ και ο Αντώνης Βλοντάκης ήμασταν λίγο πιο δύσκολοι στο να το δεχτούμε αυτό. Αυτό όντως ισχύει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε σε όσα δήλωσε για την στείρωσή του (δείτε εδώ), τονίζοντας πως στόχος του ήταν να περάσει το μήνυμα πως γονιός δεν χρειάζεται να γίνει κανείς παραδοσιακά, ενώ υπάρχει και ο "δρόμος" της υιοθεσίας.