«Δεν είχα βάλει κανένα όριο, όταν γεννήθηκε είχα σκεφτεί...» - Η εξομολόγηση της Νάντιας Μπουλέ για την εμπειρία της με τον θηλασμό

«Την έπαιρνα παντού μαζί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν είχα βάλει κανένα όριο, όταν γεννήθηκε είχα σκεφτεί...» -  Η εξομολόγηση της Νάντιας Μπουλέ για την εμπειρία της με τον θηλασμό

Συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 8/12, η Νάντια Μπουλέ η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time. H ηθοποιος μίλησε για την καθημερινότητα της με την κόρη της και τον χρόνο που περνάνε μαζί. Μάλιστα, μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε την εμπειρία της με τον θηλασμό.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Έχει αλλάξει πάρα πολύ το τοπίο της τηλεόρασης, τα τελευταία χρόνια. Πιο δύσκολα θα έβρισκα θέση, που να μου ταιριάζει σε αυτήν. Θα μπορούσα να βρω θέση σε σειρά, όπως είχα κάνει, ή σε μία εκπομπή, όπως το "DOT", που είναι κάτι πολύ μαζεμένο. Ήταν πολύ λίγες ώρες γυρισμάτων, που μπορούσα να ανταποκριθώ, και συνεντεύξεις άλλου στυλ...» (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Όλα όσα αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ

«Θα γίνει 2,5 ετών. Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και ταυτόχρονα πόσο εξουθενωμένη είσαι. Βλέπεις το παιδί σου και λες: "Πότε πήγε 2 χρονών;' Περίεργο όλο αυτό. Την έπαιρνα παντού μαζί, στη Ρουμανία, στην Κύπρο, στη Θεσσαλονίκη, όπου πάω έρχεται μαζί μου» είπε η Νάντια Μπουλέ.

«Δεν είχα βάλει κανένα όριο. Στην αρχή όταν γεννήθηκε είχα σκεφτεί ότι ήθελα να θηλάσω. Πήγε καλά και συνέχισα πάλι χαλαρά. Όταν έφτασα στον ένα χρόνο και επιχείρησα να το χαλαρώσω, δεν ήθελε με τίποτα η μικρή. Δεν ήθελα να την πιέσω, ήθελα να γίνει φυσιολογικά αυτό» ανέφερε για τον θηλασμό

«Σε ένα ταξίδι που πήγαμε τώρα στη Ρουμανία, τα βράδια δεν κοιμόταν μαζί μου γιατί τραγουδούσα και έπρεπε να λείπω. Το πήρε ήπια και φυσικά και βγήκε μόνο του, δεν είχα σκοπό να σταματήσω» τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο λόγος που η Νάντια Μπουλέ δεν έχει παντρευτεί ακόμα

«Στην προσωπική μου ζωή έχω ανάγκη από πολύ μεγάλη σταθερότητα, έχω ανάγκη να μην αλλάζουν τα πράγματα, ποτέ σε καμία μου σχέση δεν έχω πιστέψει ποτέ σε κάτι παραμυθένιο. Αυτό που ζω τώρα είναι εξαιρετικό, είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη, είμαι με έναν άνθρωπο, που τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω ένα παιδάκι που λατρεύω και θα ήθελα πολύ να είμαστε έτσι καλά, αλλά δεν νιώθω, ότι ζω κάτι, που είναι κάτι που είναι ή που θα μείνει παραμυθένιο» είπε η Νάντια Μπουλέ σε δηλώσεις στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή 5/11.

Ο γάμος δεν είνια κάτι, που επιθυμούσα ποτέ και ευτυχώς ούτε ο σύντροφός μου, οπότε σε αυτό συμφωνήσαμε δεν είχαμε ποτέ θέμα. Αν αυτό το πάρτι, το παραδοσιακό είναι κάτι, εσένα σου δίνει μέσα σου ή στην οικογένειά σου, στη δική μας την περίπτωση δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν ήταν ούτε στις επιθυμίες των οικογενειών μας, ούτε στις δικές μας. Απλά εγώ όταν ακούω γάμος, σκέφτομαι κατευθείαν διαζύγια, έχω πρόβλημα το ξέρω και δεν το επιθυμώ για κανέναν. Η λέξη του γάμου μου εμένα μου προκαλεί ένα πωπω, θα τρέχουν στα δικαστήρια να χωρίσουνε», είπε η Νάντια Μπουλέ.