Αποκλειστικό: Έντονο παρασκήνιο και αναβολές στο σχήμα Μαζωνάκη - Καμπακάκη

Τι συμβαίνει

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Έκπληξη και ερωτήματα έχουν προκαλέσει οι συνεχείς αναβολές τους τελευταίους μήνες στο σχήμα του Γιώργου Μαζωνάκη και του Ηλία Καμπακάκη. Οι δύο τραγουδιστές ήταν να ξεκινήσουν εμφανίσεις στο Φωταέριο από τα μέσα του περασμένου Νοέμβρη, αλλά τελικά κανείς δεν ξέρει πότε θα ανέβει αυτό το σχήμα, εφόσον συνεχώς δίνονται νέες ημερομηνίες μέσα σε αυτό το διάστημα, που στη συνέχεια ακυρώνονται.

Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό προκάλεσε η είδηση της πιο πρόσφατης αναβολής, που έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να ενημερώνει τους συνεργάτες του και τους υπεύθυνους, μία ώρα πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, ότι τελικά δεν θα έρθει στο μαγαζί. Όλα αυτά, τη στιγμή που το μαγαζί ήταν γεμάτο από κρατήσεις, που έπρεπε να ακυρωθούν για να μεταφερθούν στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία. Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου.

Γιώργος Μαζωνάκης
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Προβλήματα στον ήχο για Μαζωνάκη-Καμπακάκη

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Φωταέριο για όσα συνέβησαν στην τελευταία προγραμματισμένη πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών. Το youweekly.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του νυχτερινού κέντρου ωστόσο που μας διαβεβαίωσαν ότι πως όλα είναι καλά ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, καθώς και ότι είναι έτοιμοι να συναντηθούν επί σκηνής για πρώτη φορά. Όπως αναφέρουν, ο λόγος που ο Γιώργος Μαζωνάκης ακύρωσε την εμφάνισή του την περασμένη Πέμπτη ήταν ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον ήχο, και δεν λύθηκε μέχρι την έναρξη του προγράμματος.

Οι φήμες λένε πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής ζήτησε κάποια αλλαγή στο «Φωταέριο» τους τελευταίους μήνες, τόσο στη διακόσμηση, όσο και στο στήσιμο γενικότερα του μαγαζιού. Ο ίδιος έχει συνηθίσει πριν κάνει το πρόγραμμά του να έχει τα πάντα στην εντέλεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που για χρόνια παρουσίαζε αποκλειστικά δικά του projects, με την προσωπική του πινελιά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ράβε-ξήλωνε, δουλειά να μην σου λείπει... Παρόλα αυτά, ο επιχειρηματίας Γιώργος Πετρογιάννης δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει να υλοποιεί τα αιτήματα του καλλιτέχνη του, που μέχρι στιγμής είναι... αμέτρητα!

Ηλίας Καμπακάκης Νικηφόρος
Από παλαιότερη επίσκεψη του Ηλία Καμπακάκη στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Νικηφόρος
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency