«Έναν καρκίνο που μου βρήκανε...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Χαρούλας Αλεξίου για την περιπέτεια της υγείας της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Συνέντευξη στο News247 παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου και αποσπάσματα αυτής προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8/12 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια προχώρησε σε δηλώσεις για την οικογένειά της, στην οποία σπάνια αναφέρεται, ενώ μίλησε "ανοιχτά" και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, πως πέρασε δύσκολα, όμως στην αρχή της διάγνωσή της, δεν ήθελε να το συνειδητοποιήσει, διότι είχε χάσει και την μητέρα της από καρκίνο, γεγονός που την είχε στιγματίσει.

Η σπάνια εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου για την μάχη που έδωσε για την υγεία της

«Θα ήθελα να είμαι πιο καλή μαμά. Μία μητέρα μπορεί να μη δουλεύει, να είναι σπίτι, αλλά και πάλι να είναι μία φρικτή μαμά», είπε αρχικά η ερμηνεύτρια για το παιδί της (δείτε το εδώ) και έπειτα εξομολογήθηκε για την υγεία της:

«Σε μία άλλη στιγμή της ζωής μου πέρασα ένα σοκ με την υγεία μου. Δεν νόσησα ποτέ, αλλά είδα ότι ήμουν στο τσακ, αν δεν το 'χα προσέξει. Εκεί ήταν τέτοιο το σοκ που δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω. Σε μία διάγνωση που μου είχε γίνει έκανα μία επέμβαση και μετακίνησα την πρεμιέρα μου μία εβδομάδα. Είπα ότι αποκλείεται να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αυτό παθαίνουν όμως οι άνθρωποι, να μη φοβόμαστε τις λέξεις».

«Έναν καρκίνο που μου βρήκανε, που έλεγα ότι εγώ δεν έχω τίποτα, δεν είμαι άρρωστη, αποκλείεται, δεν είναι αυτό. Και πράγματι δεν είχα. Βέβαια, το πώς βγήκε αυτό έξω και επικοινωνήθηκε είναι άλλο θέμα. Επειδή η μητέρα μου έφυγε από αυτό και ο πατέρας μου από κύρωση του ήπατος, δεν σκέφτηκα ότι κάτι έγινε και μου το προκάλεσε… Είχα μια μάνα που έδειχνε πολύ δυναμική, ήταν αγωνίστρια στη ζωή της, οπότε κι εγώ έτσι έπρεπε να είμαι. Αυτή η μάνα με ακολούθησε σε όλη μου τη ζωή και με ακολουθεί ακόμα», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Σήμερα είναι σαν αδέλφια - Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Χάρις Αλεξίου με τον οποίο υιοθέτησαν τον Μάνο