Πολλά κιλά μείον - Η ολόσωμη φωτογραφία της Super Κικής πέντε μήνες μετά τη λιποαναρρόφηση

Φουλ ανανεωμένη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Super Κική
Instagram / Super Κική

Η Super Κική πριν από λίγους μήνες, περίπου μισό χρόνο πριν, πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε λιποαναρρόφηση, ώστε να χάσει κάποια κιλά και να δει το σώμα της όπως το επιθυμούσε και προσπαθούσε για πολύ καιρό. Μέσα από τα social media της είχε μοιραστεί και φωτογραφίες μετά την επέμβαση (δείτε εδώ), χωρίς να διστάζει ούτε λεπτό να μιλήσει γι' αυτό.

Τόσο καιρό μετά, λοιπόν, φαίνεται πως έχει αλλάξει εντελώς εικόνα. Πόζαρε, μάλιστα, ανανεωμένη μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη της την Παρασκευή 8/12 και δημοσίευσε την φωτογραφία που τράβηξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν.

Η νέα εικόνα της Super Κικής μήνες μετά την λιποαναρρόφηση

Super Κική σώμα

Πόσο διήρκησε το χειρουργείο και τι διαδικασία ακολούθησε αναλυτικά για να χάσει κιλά

Το πρωί της Τετάρτης 5/7 η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, επικοινώνησε μαζί της, ώστε η ίδια να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της και την εγχείρηση στην οποίο υποβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Super Κική: «Ήμουν έγκυος με έπαιρνε τηλέφωνο άκουγα την γκόμενα από μέσα μου έλεγε...»

«Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά, αλλά έχω ακόμα όμως. Θέλει κανένα μήνα ακόμα. Έκανα και χειρουργείο και λιποαναρρόφηση. Ταλαιπωρούμαι από 15χρονών, δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στη ζωή μου σορτσάκι, ακόμα και 50 κιλά να ήμουν. Δηλαδή υπήρχαν κάποια κομμάτια πάνω μου κληρονομικά, λιποαποθήκες σοβαρές, φαινόταν πολύ άσχημο. Όσα κιλά και να έχανα, αυτό έμενε εκεί.

Πήρα πάρα πολύ γρήγορα την απόφαση. Μία που μου το είπαν, μία που πήγα, μία που πλήρωσα, μία που μπήκα. Ήταν ούτε εβδομάδα. Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά τα συγκεκριμένα, γιατί θέλω να έχουν κίνητρα οι γιατροί. Σπανίως κιόλας λέω που το έκανα και σε ποιον.

Το χειρουργείο διήρκησε έξι ώρες. Όταν συνήλθα δεν πονούσα, έβριζα στα πάρα πολύ χαλαρά και ήρεμα. Φοράω ιμάντα. Το σορτσάκι μπορεί να μην το φορέσω και ποτέ, δεν ξέρω. Σε κανένα μήνα πιστεύω θα είναι όλα καλά. Τώρα το σορτσάκι, ξέρεις, και εγώ δεν το πιστεύω. Ναι μεν βλέπω την διαφορά, την βλέπω ήδη και με τον κορσέ και πρησμένη που είμαι, τώρα θα δείξει το περιβόητο σορτσάκι πότε θα μπει.

Τώρα που έκανα το πρώτο, τώρα τελείωσε! Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου... Δούκισσα Νομικού. Το στήθος είναι και λίγο αχρείαστο, θα φύγουν λίγο τα κρέατα, η “Βαρβάκειος” γύρω γύρω και μετά βλέπουμε.

Όλοι θετικά μου γράφουν, τουλάχιστον στα μηνύματά μου. Πάντα υπάρχουν και αυτοί που θα σχολιάσουν αρνητικά, ό,τι και να γίνει. Όχι, δεν απαντάω», είπε χαρακτηριστικά.