Super Κική: Το σώμα της μετά το χειρουργείο και την λιποαναρρόφηση - Η φωτογραφία μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη

Φαίνονται τα αποτελέσματα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Super Κική
Instagram / Super Κική

Η Super Κική πήρε την απόφαση να κάνει χειρουργείο, αλλά και λιποαναρρόφηση στα πόδια της και συγκεκριμένα στα μπούτια της, καθώς δεν αισθανόταν ωραία και όσο κι αν προσπαθούσε δεν έβλεπε τα επιθυμητά αποτελέσματα, γι' αυτό και πήρε πιο δραστικά μέτρα.

Από την αρχή, λοιπόν, μοιράστηκε το "ταξίδι" της αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αφού επέστρεψε στο σπίτι της, αποφάσισε να δείξει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα της λίγες ώρες μετά την επέμβαση.

Διαβάστε επίσης: «Μπορεί να έχω περάσει φυλακές και πιάτσες, αλλά...» - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Super Κικής

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Super Κικής μετά την εγχείρηση και την λιποαναρρόφηση

«Θα φοράω ένα μήνα αυτό το κορσέ. Ναι, πονάει φουλ. Δε φαίνεται ακόμα η διαφορά γιατί είμαι πρησμένη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: «Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι!» - Τσακίζει η εξομολόγηση της Super Κικής για την περίοδο μετά την αποβολή της

Super Κική χειρουργείο σώμα

Όλες οι λεπτομέρειες για το χειρουργείο και την αποκατάσταση

Το πρωί της Τετάρτης 5/7 η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, επικοινώνησε μαζί της, ώστε η ίδια να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της και την εγχείρηση στην οποίο υποβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Super Κική: «Ήμουν έγκυος με έπαιρνε τηλέφωνο άκουγα την γκόμενα από μέσα μου έλεγε...»

«Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά, αλλά έχω ακόμα όμως. Θέλει κανένα μήνα ακόμα. Έκανα και χειρουργείο και λιποαναρρόφηση. Ταλαιπωρούμαι από 15χρονών, δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στη ζωή μου σορτσάκι, ακόμα και 50 κιλά να ήμουν. Δηλαδή υπήρχαν κάποια κομμάτια πάνω μου κληρονομικά, λιποαποθήκες σοβαρές, φαινόταν πολύ άσχημο. Όσα κιλά και να έχανα, αυτό έμενε εκεί.

Πήρα πάρα πολύ γρήγορα την απόφαση. Μία που μου το είπαν, μία που πήγα, μία που πλήρωσα, μία που μπήκα. Ήταν ούτε εβδομάδα. Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά τα συγκεκριμένα, γιατί θέλω να έχουν κίνητρα οι γιατροί. Σπανίως κιόλας λέω που το έκανα και σε ποιον.

Το χειρουργείο διήρκησε έξι ώρες. Όταν συνήλθα δεν πονούσα, έβριζα στα πάρα πολύ χαλαρά και ήρεμα. Φοράω ιμάντα. Το σορτσάκι μπορεί να μην το φορέσω και ποτέ, δεν ξέρω. Σε κανένα μήνα πιστεύω θα είναι όλα καλά. Τώρα το σορτσάκι, ξέρεις, και εγώ δεν το πιστεύω. Ναι μεν βλέπω την διαφορά, την βλέπω ήδη και με τον κορσέ και πρησμένη που είμαι, τώρα θα δείξει το περιβόητο σορτσάκι πότε θα μπει.

Τώρα που έκανα το πρώτο, τώρα τελείωσε! Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου... Δούκισσα Νομικού. Το στήθος είναι και λίγο αχρείαστο, θα φύγουν λίγο τα κρέατα, η “Βαρβάκειος” γύρω γύρω και μετά βλέπουμε.

Όλοι θετικά μου γράφουν, τουλάχιστον στα μηνύματά μου. Πάντα υπάρχουν και αυτοί που θα σχολιάσουν αρνητικά, ό,τι και να γίνει. Όχι, δεν απαντάω», είπε χαρακτηριστικά.