Το όνομά του έχει συζητηθεί έντονα - Αυτός είναι ο τραγουδιστής που δεν συνεργάστηκε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα Madwalk

Αποκαλύφθηκε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας στο podcast του Fipster στο Youtube, αποκάλυψε τι συνέβη πίσω από τις κάμερες πριν πραγματοποιηθούν τα Madwalk. Η ίδια είχε δεχθεί να συνεργαστεί με γνωστό τραγουδιστή, ώστε να ερμηνεύσουν μαζί ένα τραγούδι την ώρα της πασαρέλας, όμως επειδή η ίδια δεν δέχθηκε να τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι, εκείνος αποφάσισε να συνεργαστεί με άλλη καλλιτέχνιδα, χωρίς να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

«Έγινε κάτι πρόσφατα στα Madwalk συγκεκριμένα. Μου προτάθηκε να κάνω ένα act. Δέχτηκα με χαρά, και συζητήσαμε να βρούμε ένα τραγούδι που θα ταιριάζει και στους δυο μας, και λέω ότι αφού θα έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό, συμφώνησα. Όταν μου έφερε το τραγούδι, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Δε μου άρεσε καθόλου και πολύ ευγενικά του το είπα (δείτε εδώ αναλυτικά την "καταγγελία" της)».

Το θέμα αυτό συζητήθηκε στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, και δημοσιογράφος του καναλιού αποκάλυψε δημόσια το όνομα του τραγουδιστή με τον οποίο δεν συνεργάστηκε τελικά η ηθοποιός.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής με τον οποίο δεν συνεργάστηκε στα Madwalk η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες της εκπομπής, πρόκειται για τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος εμφανίστηκε κανονικά στο show μόδας, και ερμήνευσε το κομμάτι "Ανισόπεδη ντίσκο", έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Παπουτσάκη.