«Εσύ είσαι αυτή που με άφησε άνεργο φέτος και δεν έχει να φάει το παιδί μου;» - Ο επικός διάλογος Μαγγίρα με Χατζηδάκη στο I love Σουκου

Έλυσαν τις μεταξύ τους διαφορές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εσύ είσαι αυτή που με άφησε άνεργο φέτος και δεν έχει να φάει το παιδί μου;» - Ο επικός διάλογος Μαγγίρα με Χατζηδάκη στο I love Σουκου

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής I love Σουκου το πρωί του Σαββάτου 9/12 μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για την Μπέττυ Μαγγίρα και το γεγονός πως δεν του έγινε πρόταση για συνεχίσει μαζί της μετά την αποχώρηση της από το OPEN και την μεταγραφή της στο ΑΝΤ1.

Ο διάλογος που σημειώθηκε ανάμεσα στους δυο πρώην συνεργάτες ήταν απολαυστικός και τρόλαραν τα όσα φημολογήθηκαν περί άσχημων σχέσεων μεταξύ τους μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

Τι είπαν Χατζηδάκης - Μαγγίρα

«Αν έχεις τα κότσια του είπα, έλα να λύσουμε το beef στον αέρα... για να δω ήρθε;» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα για να υποδεχτεί τον Παναγιώτη Χατζηδάκη στο πλατό.

«Εσύ είσαι αυτή που με άφησε άνεργο φέτος; και δεν έχει να φάει το παιδί μου; Που το πρωί ξυπνάω και δεν μπορώ να τον πάω στο σχολείο και φέρνω τρία σχολικά και κανένα δεν τον παίρνει γιατί δεν έχω να πληρώσω;», είπε χιουμοριστικά ο δημοσιογράφος με το που μπήκε στο πλατό και όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει το χιούμορ.

Αφού λοιπόν ξεκίνησε η συζήτηση τους περί απουσίας του από την τηλεόραση, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε επίσης χιουμοριστικά προς τον πρώην συνεργάτη της: «Καλά βγαίνεις και δηλώνεις πως δεν σου έκανα εγώ πρόταση;».

«Δεν είπα εγώ αυτό. Εγώ είπα αυτό που μου είπε ο δημοσιογράφος. "Δεν σου έγινε πρόταση". Δεν μου έγινε, όχι. Αλλά μπορεί να ακούστηκε λίγο διαφορετικά και το πήραν λίγο διαφορετικά. Δεν είπα πως δεν έκανες εσύ. Εσύ κάτι πήγες να κάνεις. Αλλά ευχαριστώ», της απάντησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ξεκαθαρίζοντας για τις δηλώσεις του ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ανάμεσα τους.